Bebe Ionică TRĂDEAZĂ PSD-ul? Ce spune fostul secretar de stat

bebe-ionica01

Social-democratul infirmă zvonurile privind o trecere a sa în tabăra liberalilor, în cazul în care nu va fi pus pe un loc eligibil pe lista PSD Gorj pentru Camera Deputaților.
Fostul secretar de stat din Ministerul Comunicațiilor cataloghează ca fiind speculații informațiile din ultima perioadă cum că ar urma să plece din Partidul Social Democrat la Partidul Național Liberal. Bebe Ionică spune că nici nu se gândește să părăsească PSD-ul, pe listele căruia speră să prindă un loc eligibil la alegerile parlamentare din 11 decembrie. “Nu am niciun gând să plec la PNL. De ce să plec acolo? Eu sunt la PSD. Nu știu de unde au pornit informațiile acestea. Aici, în București, te întâlnești cu oameni, lucrezi pe proiecte. Eu, într-adevăr am lucrat cu oameni și din PNL și din alte partide, dar nu are nicio treabă. Discutăm pe proiecte ca experți, nu ca altceva. E posibil ca cineva să fi făcut anumite asocieri, dar în niciun caz eu nu am avut nicio discuție de acest gen. Eu mi-am depus candidatura și sper să obțin o titularizare la PSD, sperăm să facem guvernul din iarnă. Mă distrează situația, nu m-am gândit la asta, pentru că eu cred și sper din suflet că o să candidez la PSD și că lucrez în continuare în echipa PSD. Deocamdată, nu se pune problema, nici nu mă gândesc. Eu sunt convins că și colegii mei își doresc să fim în continuare în echipă și nu cred că va fi cazul de o plecare”, a declarat Bebe Ionică.
Călinoiu nu comentează ZVONURI

Liderul PSD Gorj a fost întrebat de jurnaliști cum vede informațiile privind o posibilă plecare a lui Bebe Ionică din tabăra PSD. Ion Călinoiu nu a vrut să comenteze pe marginea acestui subiect.”Sincer, nu mai vreau să răspund la zvonuri. Vreau să vă spun că, în perioada imediat următoare, ne pregătim și vom avea garantat atmosfera sănătoasă de lucru pentru a întocmi listele definitivate pentru alegerile parlamentare, să avem ordine în fiecare organizație teritorială din județul Gorj, în așa fel încât să ne apucăm de precampania electorală”, a precizat președintele executiv al PSD Gorj.
loading...
Loading...

Citește și

S-a dat lege. Cum poți să ieși la pensie MAI DEVREME!

În România, vârstă legală de pensionare este de 65 de ani, pentru bărbați, și 63 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *