Bebeluş abandonat în curtea unei biserici

Un bebeluş în vârstă de numai câteva zile a fost abandonat, miercuri după-amiază, pe o bancă din curtea Bisericii Catolice „Sfântul Anton de Padova”, din Huşi.

Băieţelul a fost găsit de preot, care a sunat imediat la 112. Micuţul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian”, unde a fost consultat de medici. Starea lui de sănătate este bună.

Ulterior, mama bebeluşului a fost identificată: are 28 de ani şi este din comuna Albeşti, scrie presa locală. Aceasta fusese la biserică înainte, mărturisind că are o situaţie materială foarte dificilă.

„În cursul zilei de astăzi, femeia s-a prezentat la Biserica Sf. Anton din Huși, unde a povestit că nu are cu ce să-și întrețină copilul. La scurt timp, ea a lăsat copilul în curtea bisericii, îmbrăcat și învelit într-un scutec. Până la această dată, femeia nu a fost găsită, polițiștii efectuând căutări”, a declarat Loredana David, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Poliția va demara o anchetă pentru identificarea mamei și, dacă în termen de cinci zile, aceasta nu este descoperită, copilul va fi declarat abandonat și integrat în sistemul de protecție.
Sursa: Realitatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

Foto: Fiul unui polițist gorjean, ucis la datorie, angajat la IPJ Gorj!

IPJ Gorj: Povestea începe în urmă cu câțiva ani, atunci când, gândul de a se …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *