Bîrcină contestă arestul, după ce a snopit în bătaie un polițist

politist-2

Ion Bârcină, cel care în urmă cu câteva zile a bătut un polițist în curtea Spitalului de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti, a contestat măsura arestului și le cere magistraților să-l pună în libertate.

Tribunalul Gorj va analiza, astăzi, cererea bărbatului de 43 de ani din Tg-Cărbunești care a ajuns în arest, după ce a ultragiat un polițist. Bârcină a fost arestat pentru 20 de zile de Judecătoria Tg-Cărbunești, luni, 3 octombrie și a doua zi a contestat decizia magistraților.
La începutul acestei săptămâni, un agent de pază al Spitalului de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti a sesizat poliția că în incinta spitalului se află o persoană care tulbură ordinea şi liniştea publică şi refuză să părăsească curtea instituţiei. Patrula de poliție ajunsă la fața locului a identificat un bărbat de 43 de ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, care se manifesta violent în curtea unităţii sanitare. La un moment dat, bărbatul a devenit agresiv, exercitând acte de violență asupra unui polițist, fiind imobilizat și condus la sediul poliției. Agresorul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar instanța de judecată dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 20 zile.

A.G.

loading...
Loading...

Citește și

Se întâmplă la Judecătoria Târgu-Jiu, după cinci ani de la moartea unei tinere cântărețe

Clipe grele pentru familia interpretei de muzică populară, Alina Firiza, care și-a pierdut viața într-un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *