Bîrcină contestă arestul, după ce a snopit în bătaie un polițist

politist-2

Ion Bârcină, cel care în urmă cu câteva zile a bătut un polițist în curtea Spitalului de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti, a contestat măsura arestului și le cere magistraților să-l pună în libertate.

Tribunalul Gorj va analiza, astăzi, cererea bărbatului de 43 de ani din Tg-Cărbunești care a ajuns în arest, după ce a ultragiat un polițist. Bârcină a fost arestat pentru 20 de zile de Judecătoria Tg-Cărbunești, luni, 3 octombrie și a doua zi a contestat decizia magistraților.
La începutul acestei săptămâni, un agent de pază al Spitalului de Urgenţă Târgu-Cărbuneşti a sesizat poliția că în incinta spitalului se află o persoană care tulbură ordinea şi liniştea publică şi refuză să părăsească curtea instituţiei. Patrula de poliție ajunsă la fața locului a identificat un bărbat de 43 de ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, care se manifesta violent în curtea unităţii sanitare. La un moment dat, bărbatul a devenit agresiv, exercitând acte de violență asupra unui polițist, fiind imobilizat și condus la sediul poliției. Agresorul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar instanța de judecată dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 20 zile.

A.G.

loading...

Citește și

Vezi ce se întâmplă vineri pe Transalpina! Vin STRĂINII. Ce aduc cu ei

Un grup de turiști polonezi care vor veni la volanul unor mașini de epocă sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.