Biriş a plecat!

gabrielbiris

Gabriel Biriș, secretar de stat în Ministerul Finanțelor, a demisionat joi din funcție, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.
„Ministerul Finanțelor a avut un acord de simplificare a Codului fiscal în raport cu politica acestui Guvern. Din păcate, domnul Biriș și-a depășit acest mandat și a lansat în spațiul public câteva propuneri pe care acest Guvern nu și le asumă. Acest Guvern nu are în vedere majorări de taxe și impozite, nu are în vedere o creștere a contribuțiilor sociale obligatorii nici pentru angajați, nici pentru angajatori. Persoanele fizice autorizate cu activități independente sau profesii liberale nu sunt vizate de măsuri de creștere a taxării, iar, în perioada următoare, MFP va pune în dezbatere publică niște modificări ale Codului fiscal, dar singurele măsuri vizate sunt de simplificare a procedurilor fiscale în favoarea desfășurării activității economice”, a declarat Iolu.

Demisie

El a precizat că Biriș și-a depus demisia joi dimineață la Cancelaria prim-ministrului, iar premierul a acceptat-o. „Domnul Biriș cred că și-a dat seama că a depășit mandatul care i-a fost acordat de premier în acest caz (…) de debirocratizare pe Codul fiscal și și-a dat demisia la Cancelaria prim-ministrului”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

A.C.loading...
Loading...

Citește și

Fiul fostului director al UATAA Motru vrea să facă FABRICĂ de CUIE, în municipiu!

• Terenul pentru viitoarea fabrică, concesionat În decembrie, o societate comercială cu sediul în județul …

2 comentarii

 1. O RUSINE A GORJULUI ACEST OM!!!!!!

 2. Ce folos daca-nveti prea multe-n viața
  Poa’ sa-ți explodeze capul
  Ce folos din cărți
  Despre domnitori morți?
  Tot ce ti se cere azi
  E SA FII PROST!!

  La ce bun sa-nveti atât limba romană
  O vorbești cursiv de la doi ani..
  Nu exagera nici cu matematica
  S-o știi cât sa nu te-ncurci la bani…

  Refren: Ah, ce frumos viitor luminos
  Li se-arată celor idioți 😝
  Deci fii supus fata de cel sus pus
  Nu uita: ȚARA TE VREA PROST
  Nu-ncerca sa realizezi ceva in viața
  Nici o meserie nu are viitor
  Si nu cuteza, sa încerci sa SCHIMBI CEVA
  După 2000 de ani de somn ușor… Pentru ca:
  ȚARA TE VREA PROST. O puteți asculta si pe muzica, Sarmalele reci- 1993

  Biris e una din miile de minți luminate din Romania!! I s-a cerut o proiecție despre ce ar însemna un buget de sănătate si asigurări sociale care sa acopere de deficitul major din acest sector!! Omul, ,atematician de formație , a luat contribuabilii si beneficiarii sumele din baza de impozitare si cele din necesar si i-a informat!! Jigodiile plantate de partide in ultimii 26 de ani , care nu au alta treaba decât sa arate ca FARA CLASA POLITICA NU PUTEM TRAI, au aplicat tactica: Hoțul striga, Hoțul!!!

  Si un dobitoc postac !! Asa, sa vadă clasa muncitoare suferința ca Biris a făcu Gorjul de ras, nu mai putem de Rușine!! Raduleeeee!! Ponta, Călinoiu, Teodorescu,Preoteasa!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *