Biriş a plecat!

gabrielbiris

Gabriel Biriș, secretar de stat în Ministerul Finanțelor, a demisionat joi din funcție, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.
„Ministerul Finanțelor a avut un acord de simplificare a Codului fiscal în raport cu politica acestui Guvern. Din păcate, domnul Biriș și-a depășit acest mandat și a lansat în spațiul public câteva propuneri pe care acest Guvern nu și le asumă. Acest Guvern nu are în vedere majorări de taxe și impozite, nu are în vedere o creștere a contribuțiilor sociale obligatorii nici pentru angajați, nici pentru angajatori. Persoanele fizice autorizate cu activități independente sau profesii liberale nu sunt vizate de măsuri de creștere a taxării, iar, în perioada următoare, MFP va pune în dezbatere publică niște modificări ale Codului fiscal, dar singurele măsuri vizate sunt de simplificare a procedurilor fiscale în favoarea desfășurării activității economice”, a declarat Iolu.

Demisie

El a precizat că Biriș și-a depus demisia joi dimineață la Cancelaria prim-ministrului, iar premierul a acceptat-o. „Domnul Biriș cred că și-a dat seama că a depășit mandatul care i-a fost acordat de premier în acest caz (…) de debirocratizare pe Codul fiscal și și-a dat demisia la Cancelaria prim-ministrului”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

A.C.loading...
Loading...

Citește și

CONTRACT cu CEO! 60 de hectare de teren, ÎMPĂDURITE în timp RECORD! Angajaţii TESA, pe câmp!

CE Oltenia redă periodic în circuitul natural, terenuri care au fost exploatate de lucrări miniere. …

2 comentarii

 1. O RUSINE A GORJULUI ACEST OM!!!!!!

 2. Ce folos daca-nveti prea multe-n viața
  Poa’ sa-ți explodeze capul
  Ce folos din cărți
  Despre domnitori morți?
  Tot ce ti se cere azi
  E SA FII PROST!!

  La ce bun sa-nveti atât limba romană
  O vorbești cursiv de la doi ani..
  Nu exagera nici cu matematica
  S-o știi cât sa nu te-ncurci la bani…

  Refren: Ah, ce frumos viitor luminos
  Li se-arată celor idioți 😝
  Deci fii supus fata de cel sus pus
  Nu uita: ȚARA TE VREA PROST
  Nu-ncerca sa realizezi ceva in viața
  Nici o meserie nu are viitor
  Si nu cuteza, sa încerci sa SCHIMBI CEVA
  După 2000 de ani de somn ușor… Pentru ca:
  ȚARA TE VREA PROST. O puteți asculta si pe muzica, Sarmalele reci- 1993

  Biris e una din miile de minți luminate din Romania!! I s-a cerut o proiecție despre ce ar însemna un buget de sănătate si asigurări sociale care sa acopere de deficitul major din acest sector!! Omul, ,atematician de formație , a luat contribuabilii si beneficiarii sumele din baza de impozitare si cele din necesar si i-a informat!! Jigodiile plantate de partide in ultimii 26 de ani , care nu au alta treaba decât sa arate ca FARA CLASA POLITICA NU PUTEM TRAI, au aplicat tactica: Hoțul striga, Hoțul!!!

  Si un dobitoc postac !! Asa, sa vadă clasa muncitoare suferința ca Biris a făcu Gorjul de ras, nu mai putem de Rușine!! Raduleeeee!! Ponta, Călinoiu, Teodorescu,Preoteasa!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *