Birou în CEO pentru sindicalişti, direct în SUBORDINEA lui Sorin Boza


La CE Oltenia s-a creat un birou în care lucrează toţi şefii organizaţiilor sindicale. Fiecare lider îşi va desfăşura activitatea pe postul în care va fost încadrat. De asemenea, acest birou condus de Dan Stegărescu, va fi în subordinea şefului Directoratului CEO, Sorin Boza.

Cu privire la partea socială a problemelor salariaţilor companiei, Sorin Boza a mai declarat la un post local de televiziune că speră ca, în viitor, angajaţii CEO să beneficieze gratuit de plaja de la Săcelu: „Săcelu se va deschide în jurul datei de 15 iunie. Deocamdată se fac lucrările de reparaţii necesare. Sper ca în viitor, personalul CEO să aibă acces gratuit la plaja din staţiune”.

loading...
Loading...

Citește și

Se caută SALVAMONTIȘTI la Gorj!

Serviciul Public Judeţean Salvamont Gorj, organizează concurs pentru ocuparea a două posturi contractuale de execuţie …

2 comentarii

  1. vladimirescu vlad

    Daca liderii de sindicat sunt sub comanda lui BOZA ce munca sindicala mai fac acestia?

  2. hmmmm….pai sunteti copii, munca sindicala nu mai este demult , tot ce se cistiga sau pierde la salarii si conditii de munca sunt drepturi oferite de catre directorat , ca vor ei nu ca se bat pentru ele sindicatele……prostii de muncitori doar platesc cotizatiile ca sindicalisti sa stea la birou si in conferinte la munte sau la mare sub conducerea ….directorilor …….deci intelegeti pe cine aveti sindicalisti , noroc ca directorul o recunoaste el din cind in cind , deci voi mineri si energeticieni treziti-va odata din somn , o spune si directorul , nu sindicatul , daca el o sa vrea nu mai face disponibillizari , sau …poate face depinde ce gindeste peste ceva timp , si sindicalisti vostrii ce fac….??? hahahah….stau si lucreaza la un birou linga director si rod oasele aruncate de directorat , pentru asta cinste domnilor director caci se pare ca ei se mai gindesc uneori si la muncitori , iar voi aia cu sindicatul mai spalati-va si voi cu apa rece pe fata , ca aveti cearcane de la somnul ratiunii…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.