BLESTEM într-o familie din Gorj: Soţia, găsită FĂRĂ SUFLARE în casă, soţul mort la NUNTA FIULUI lor!

FOTO: ARHIVĂ
FOTO: ARHIVĂ
O femeie în vârstă de aproape 60 de ani, din Berleşti, a fost găsită moartă în casă chiar de către fiica ei, învăţătoare în localitate. Aceasta era şi ea cadru didactic, decesul acesteia căzând ca un trăsnet în comunitate. În urmă cu 7 ani, soţul femeii a decedat chiar în ziua nunţii fiului lor.

„La data de 17 octombrie, poliţiştii din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie de 47 de ani din comuna Berleşti cu privire la faptul că o femeie din aceeaşi localitate a fost găsită decedată în locuinţă. Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului, a fost identificată o femeie de 58 de ani din comuna Berleşti, învăţătoare la şcoala primară Lihuleşti, aceasta fiind găsită decedată lângă pat, în dormitorul locuinţei. În urma examinării cadavrului, nu au fost constatate urme de violenţă”, a precizat inspector principal de poliție Andrei Lazăr.
A murit intoxicată, cel mai probabil

Potrivit anchetatorilor, locuinţa era încălzită cu o sobă pe lemne, existând posibilitatea ca decesul femeii să fi fost cauzat de o intoxicare cu monoxid de carbon, spun aceştia. Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a survenit decesul.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.

L.A.loading...
Loading...

Citește și

FOTO. Fiul afaceristei Luminita, RETINUT de politisti pentru FURT

In urma cercetărilor și a activităților desfășurate de polițiști din cadrul BIC Tg. Jiu, în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *