luni , 23 octombrie 2017 - 16:28

BLESTEM! TOŢI românii care au mers AICI trebuie să ştie asta!

An de an, românii merg în număr mare să se roage și să atingă moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, însă puțini sunt cei care cunosc blestemul pe care Sfânta îl poartă. 

Moaștele sunt îmbrăcate de câțiva preoți ai Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, după ce sunt cusute în atelierele Arhiepiscopiei. Ce nu știu credincioși este că, pe sub veșmintele alese de preoți, Sfânta este îmbrăcată și cu alte haine care nu sunt schimbate niciodată și care poartă un blestem greu.

Este vorba de blestemul domnitorului Vasile Lupu şi al Mitropolitului Varlaam, scrie realitatea.net: „Blestemat să fie cel care va împrăştia vreodată Moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva”.

Vasile Lupu este cel care a adus la Iași, acum 370 de ani, moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Românii s-au aflat, de vineri, lângă moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, rugându-se de sănătate, cu speranța și tăria că divinitatea îi va ajuta să îşi rezolve problemele şi le va ocroti familiile de necazuri.

libertatea.ro

loading...
Loading...

Citește și

Femeie prinsă la FURAT într-un supermarket din Târgu Jiu!

La data de 21 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.