sâmbătă , 29 aprilie 2017 - 0:49

Blestem: un microbuz a ars ca o torţă

Un alt incendiu în acelaşi loc, la Mihăilești! Imaginile cu coloane de fum și autovehicule în flăcări au devenit parcă un blestem pentru comuna buzoiană Mihăilești, unde în 2004 au murit 18 oameni, după explozia azotatului de amoniu dintr-un camion.

Un alt incendiu în acelaşi loc! Imaginile cu coloane de fum și autovehicule în flăcări au devenit parcă un blestem pentru comuna buzoiană Mihăilești, unde în 2004 au murit 18 oameni, după explozia azotatului de amoniu dintr-un camion. Acum două săptămâni, un autocamion încărcat cu 800 de butelii de aragaz a luat foc la intrarea în Mihăileşti, iar pompierii au evacuat aproximativ 30 de case.

Joi dimineață, traficul pe DN2 E85 a fost blocat din nou la Mihăilești, aproape de satul Căldărușanca, din cauza unui microbuz care a luat foc. Autovehiculul efectua o cursă între Galați și București și transporta zece călători, toate femei. Pasagerele au reuşit să coboare înainte ca microbuzul să ardă ca o torţă, scrie adevarul.ro.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

loading...

Citește și

SCANDAL într-o comună din Gorj! Oamenii stau cu GUNOIUL la nas!

Mai mulţi oameni din Bengeşti Ciocadia sunt nemulţumiţi pentru că de câteva săptămâni, gunoiul nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.