Blondă sexy din Târgu Jiu surprinsă cu un alt BĂRBAT! Oare ce spune SOȚUL?

maria-constantin-site

Pe internet au fost urcate câteva fotografii cu fosta membră a Ansamblului profesionist „Doina Gorjului”, Maria Constantin, în timp ce se plimbă nestingherită pe plajă, alături de un bărbat, altul decât soțul ei, Marcel Toader. Imaginile cu pricina au fost realizate în timpul filmării celui mai nou videoclip al artistei. 

Solista Maria Constantin (29 de ani), soţia omului de afaceri Marcel Toader, care timp de trei luni s-a chinuit în Cipru, la show-ul ”Ferma vedetelor” (PRO TV), a ţinut să realizeze pe acele meleaguri şi noul videoclip. Prin urmare, pe 12 iunie, alături de o echipă de filmare condusă de scenograful Mari Dinescu, Maria a muncit timp de trei zile şi trei nopţi, suma totală a cheltuielilor ridicându-se la 15.000 de euro. Piesa ”Mugur de dragoste”, orchestrată de Marin Alexandru şi de Kiba, are influenţe balcanice şi sper să vă placă, pentru că am pus mult suflet în tot. M-am reîntors în zona respectivă, unde am filmat «Ferma vedetelor», dar am avut un regret în suflet să văd locul acela pustiu. Am fost ajutată de ciprioţi, dar şi de o comunitate de români de-acolo, s-a filmat trei zile şi trei nopţi, cât ţine nunta la olteni, şi ne-am simţit foarte bine chiar dacă a trebuit să îndurăm căldura mare. Am schimbat patru ţinute şi am cântat la flaut”, a dezvăluit Maria Constantin, pentru Click!

Videoclipul piesei „Mugur de dragoste” se va lansa pe 1 iulie, iar soţia lui Marcel Toader speră să dea lovitura cu acest proiect.
loading...
Loading...

Citește și

O frumoasă BLONDĂ din Târgu Jiu și soțul afacerist, VACANȚĂ de VIS! Au mers în Buricul Pământului! FOTO

Au parte de o adevărată vacanță de vis! Plecați de mai multe zile din țară, …

3 comentarii

  1. Curveşteică !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.