BMW făcut PRAF în urma unui accident GRAV! Tinerii, la spital în stare gravă

Cinci tineri din judetul Bistrita-Nasaud au trecut duminica seara prin clipe de groaza. Masina in care se aflau a iesit de pe sosea si a lovit puternic un cap de pod.

Automobilul a fost serios avariat, insa doar trei dintre ei au ajuns la spital, cu rani care nu le pun viata in pericol.

In masina cu volan pe dreapta, condusa de un sofer in varsta de 24 de ani, se aflau inca patru tineri. Mergeau spre Bistrita, dar in comuna Budacul de Jos conducatorul auto a vrut sa depaseasca un alt automobil, moment in care nu a mai putut controla automobilul si a intrat intr-un cap de pod.

„Eram in casa si am auzit un zgomot puternic si putin sfasait. Au iesit pe geam. Au intrat intr-o depasire asta cu BMW-ul si ala care venea in sus a intrat in capul de pod si de acolo l-a intors si l-a aruncat acolo, a povestit un localnic.

Martorii au sunat imediat la 112. Intre timp, la fata locului au ajuns si prietenii ranitilor.

Doi dintre tineri s-au facut nevazuti dupa accident, dar unul s-a intors pentru a cere ajutor medicilor. Suferise lovituri la cap si la coloana, asa ca a fost dus la spital. Tot acolo au fost transportati alti doi amici de-ai lui.

loading...
Loading...

Citește și

Cuprins de DOR, un copil de 12 ani a vrut să fure un AVION şi să plece la mama sa, în Germania! Ce a urmat!

Un bărbat și nepotul său ar fi încercat să fure un avion, de pe aeroportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *