BOMBĂ! A picat SISTEMUL! TOATĂ țara BLOCATĂ

Brokerii nu mai vând RCA de 24 de ore. Sistemul CEDAM a picat. City și Euroins l-au blocat cu sute de mii de interogări trimise inclusiv noaptea.

Sistemul CEDAM, fără de care firmele de asigurare din România nu pot emite polițe RCA, trece printr-un blocaj fără precedent. Soft-ul returnează erori de 24 de ore și pune brokerii în imposibilitatea de a-și desfășura afacerile. Problemele, spun sursele Profit.ro, se datorează unui număr neobișnuit de interogări care vin de la societățile Euroins și City Insurance.

Specialiștii din ASF iau în calcul posibilitatea de a interzice temporar accesul celor două firme la CEDAM și merg inclusiv pe ideea că sistemele interne ale City Insurance și Euroins au fost infestate.

“Este o chestiune care poate fi interpretată ca un atac informatic. CEDAM este înregistrat ca sistem critic”, spun surse direct implicate. Cei mai mari brokeri din România au confirmat, pentru Profit.ro, că sistemul CEDAM este nefuncțional de mai bine de 24 de ore.

sursa: http://www.profit.ro/must-read/exclusiv-brokerii-nu-mai-vand-rca-de-24-de-ore-sistemul-cedam-a-picat-city-si-euroins-l-au-blocat-cu-sute-de-mii-de-interogari-trimise-inclusiv-noaptea-15572015

loading...
Loading...

Citește și

Bătrân pierdut în munții Vâlcan, căutat de salvamontiști!

Un bătrân în vârstă de 84 de ani, din judeţul Hunedoara, care a plecat, marţi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *