Borza, încă o insolvență

borzaCasa de insolvenţă Euro Insol a fost numită lichidator judiciar al Regiei Autonome pentru Controlul Activităţii Nucleare (RAAN), a declarat, Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, citat de Agerpres.

O instanţă a Curţii de Apel Craiova a pronunţat, marţi, o hotărâre prin care RAAN a intrat în procedura de faliment. Potrivit unor surse RAAN, magistraţii au respins apelul formulat de administratorul judiciar Euro Insol şi administratorul special care au atacat decizia din 28 ianuarie 2016 a Tribunalului Mehedinţi prin care se dispunea intrarea acesteia în faliment, cerere înaintată de comitetul creditorilor.

Apă grea în depozit

RAAN a intrat în procedură de insolvenţă în septembrie 2013 din cauza debitelor care însumează peste 680 de milioane de lei. În perioada insolvenţei, compania a mai acumulat datorii de peste 70 de milioane de lei. Pe lista creditorilor RAAN figurau, la momentul declanşării procedurii de insolvenţă, peste 300 de entităţi comerciale, instituţii publice, administraţii publice locale şi unităţi bancare. Pe platforma sucursalei Romag Prod a RAAN se află depozitată o mare cantitate de apă grea a cărei valoare este de peste 1,2 miliarde euro, iar aproape 500 de angajaţi aşteaptă clarificarea situaţiei lor. A.C.

loading...
Loading...

Citește și

Boza, într-o delegație alături de lideri sindicali! Se discută înstrăinarea unei bucăți din CE Oltenia

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, se află de marți la Brăila, alături …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *