luni , 11 decembrie 2017 - 19:14

BOZA, despre INSOLVENŢA CEO!

boza

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, dă asigurări că producătorul de energie nu se află în pragul insolvenței. Boza spune că, cel puțin de când se află el în cadrul companiei, nu s-a pus niciodată această problemă. Declarația lui Boza vine într-o perioadă în care apele în cadrul CEO sunt agitate, semn că dorește liniște în companie.

Sorin Boza a vorbit despre posibilitatea ca CEO să intre în insolvență. Președintele Directoratului a spus că, cel puțin de când el se află în cadrul companiei, nu s-a pus niciodată această problemă. „Compania nu a fost niciodată pe pragul de a intra în insolvență. Cei din Directorat au condus-o foarte bine acest sistem și nu a fost ușor, pentru că, presiunea băncilor a fost destul de mare, însă echipa care conduce această companie a găsit soluții pentru a nu ajunge în insolvență”, a spus Boza la un post local de televiziune.

Cere liniște la CEO

Președintele Directoratului a solicitat liniște la companie în această perioadă. „Orice mesaj rău care vine la adresa acestei companii, afectează imaginea. Trebuie să înțelegem odată acest lucru. Pentru asta trebuie să fim deschiși”, a mai completat Boza.

loading...
Loading...

Citește și

INCREDIBIL! ȚINEA O FERMĂ DE VACI ÎNTR-O PUNGĂ! Primar din Gorj, FIICA acestuia și funcționari ai OJFIR, TRIMIȘI ÎN JUDECATĂ de DNA pentru o FRAUDĂ de 40.000 de euro

Procurorii anticorupție din cadrul DNA – Serviciul Teritorial Craiova l-au trimis în judecată pe Michy …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.