miercuri , 22 noiembrie 2017 - 15:05

Boza nu se joacă. Ce decizie a luat în privința CET-urilor!


Sorin Boza încearcă să-și ia măsuri de protecție pentru ca CEO să nu mai livreze cărbune CET-urilor rău platnice. În acest sens, directorul general al Complexului Energetic Oltenia a decis să nu mai livreze lignit către aceste unității decât dacă vor face plata în avans.

Sorin Boza nu mai vrea ca CEO să aibă de pierdut din cauza CET-urilor rău platnice și a decis să le ceară acestora bani în avans pentru lignitul pe care îl livrează. „Sunt cunoscute problemele pe care le-am avut cu CET-urile din țară. Din păcate și legislația nu a fost una favorabilă și eram obligați să dăm cărbune chiar dacă nu primeam banii. De anul trecut, nu mai facem acest lucru. Am decis să le cerem banii în avans pentru cărbunele livrat”, a spus Boza. CET-urile din țară înregistrează datorii istorice către CEO de ordinul sutelor de milioane de lei.

loading...
Loading...

Citește și

Premieră, SÂMBĂTĂ, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu invită sâmbătă toți iubitorii de teatru la premiera …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.