vineri , 24 noiembrie 2017 - 15:12

Brazii de Crăciun au apărut deja la vânzare. Vezi ce prețuri au!

Clienții unui centru comercial din Reșita pot să cumpere, deja, brazi de Crăciun, deși până la această sărbătoare mai sunt peste două luni.

Cu două luni și o săptămâna înainte de Crăciun, clienții unui centru comercial din orașul Reșita pot cumpăra deja brazi de Crăciun. Astfel, în speranța că dacă vor vinde mai mult, unii dintre comercianți și-au etalat marfa și așteaptă cumpărători, notează resita.ro.

Brazii de Crăciun oferiși clienților încă de zilele acestea sunt artificiali și au preșuri care variază între 300 de lei și 1.500 de lei.

Comercianții vând acești brazi cu beculețe de rezervă și specifică faptul că aceștia nu ocupă spațiu în casă, fiind ușor de depozitat când sunt strânși, dar și că fac parte din colecția de lux a unui celebru producător de pomi ornamentali.

loading...
Loading...

Citește și

S-a terminat necropsia Stelei Popescu. Actrița era moartă de 12 ore. Care este cauza decesului, anunțată de INML

S-a terminat necropsia Stelei Popescu. Actrița era moartă de 12 ore, și nu de șase …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.