Bucurescu și Țuilă, REACȚII după modificarea listelor PSD Gorj

florinel-tuila-primar-catunele

Primarii comunelor Slivilești și Cătunele au păreri împărțite vizavi de schimbarea majoră făcută de liderii PSD de la București a listelor pentru Camera Deputaților și Senat.

Florinel Țuilă a rămas cu gura căscată când a auzit că Ion Ciocea nu mai este pe locul 2 la deputați, fiind înlocuit cu Mihai Weber și că Florin Cârciumaru va deschide lista la Senat, Ion Călinoiu fiind tras pe dreapta de către șefii PSD. ”Nu știam că Ciocea a fost scos de la Camera Deputaților. Nu vreau să mai comentez nimic. Pentru că așa e în România. Niciodată nu o să se facă treabă. Dacă voiau să se facă treabă, puneau oameni pe care îi vrea poporul. Poporul suntem noi, cei care au votat. Mă uimesc aceste modificări. Îmi rezerv dreptul de a mă mai gândi până la alegeri ce este de făcut. Dar nu sunt mulțumit, pentru că înseamnă că noi suntem zero, suntem doar de alergat. Nu-mi vine să cred că Ion Călinoiu a fost scos de pe listă, eu am crezut că este o glumă. Asta este România noastră. Extraordinar! Este un șoc pentru mine. Cârciumaru cred că va trage lista PSD la parlamentare, pentru că în primul rând e primar ales ,ar fi bine să rămână la primărie, după părerea mea. Sunt obligat de statutul de membru de partid să mă implic în partid. Nu se pune problema că nu voi fi în campanie, pentru că nici alții nu sunt mai buni în alte părți sau nu pot să spun că nu sunt buni cei care sunt propuși, dar nu s-a ținut cont de propunerile noastre. Ei sunt oameni buni, dar Weber nu s-a interesat de tot județul. Asta mă interesează pe mine, un om care am crezut că mă ajută și pe mine ca și comunitate locală. Weber a mai fost patru ani și nu s-a întâmplat nimic în România. Vreau să vină oameni care să mai și schimbe ceva în țara asta. De asta și noi l-am propus pe Ciocea, pentru că știa problemele comunităților, dar dacă așa s-a hotărât. Weber trebuie să demonstreze, nu să fie doar pentru el”, a declarat edilul comunei Cătunele.

Bucurescu: Mă miră naivitatea lui Ciocea

Lui Sorin Bucurescu îi pare rău că Ion Ciocea a fost scos de pe lista pentru Camera Deputaților. Primarul comunei Slivilești nu pare surprins că liderii PSD de la București au modificat listele votate de social-democrații gorjeni în Comitetul Județean Executiv. ”Nu mi se pare normal, nu mi se pare firesc să fie așa. Acum, asta este. Din păcate, noi am stabilit ceva aici, la Gorj, și acum am constatat că nimic din ceea ce s-a stabilit la Gorj nu a fost respectat. Chiar dacă eu am spus, dinainte de a fi scos, că nu l-aș fi susținut, sincer să fiu, îmi pare rău, pentru că era un om care merita să fie acolo. Nu mă miră schimbările care au fost, ci mă miră naivitatea domnului primar Ciocea la vârsta pe care dânsul o are. Din păcate, la PSD nu s-a ținut cont de niciun primar, de niciun om care a muncit, de niciun om care a avut valoare. Exemplul cel mai clar este cazul domnului Ciocea, care, indiferent că îmi convine mie sau nu de dânsul, este un primar capabil, competent, un primar cu atâtea mandate, cu zeci de ani de administrație publică”, a declarat Bucurescu.

loading…


loading...
Loading...

Citește și

ÎNDEMN pentru BUGETARII nemulţumiţi de venituri: Să plece la PRIVAT!

Preşedintele organizaţiei ALDE Târgu-Jiu a reacţionat după ce, la finele săptămânii trecute, asistentele şi infirmierele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *