Bugetari, vi se pregătește ceva!

bani

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat joi, după întâlnirea cu reprezentanţii Sanitas, că, în perioada următoarea, vor fi avute în vedere şi salariile acelor categorii din sistem care nu au beneficiat de ordonanţele 20/2016 şi 43/2016 privind salarizarea bugetarilor.
Acesta s-a referit la personalul TESA, asistenţa socială, asistenţii medicali din unităţile şcolare, dar şi din direcţiile de sănătate publică. „Prioritate vor avea categoriile sociale care nu au fost vizate de ordonanţa 20 şi ordonanţa 43”, a spus demnitarul, prezent la Consiliul Naţional al Federaţiei Sanitas.

Rectificare

Întrebat dacă poate da un termen, ministrul a răspuns: „Nu, nu am agreat un calendar pentru următoarele zile, dar cu siguranţă o să avem discuţii în perioada care ne-a rămas la dispoziţie”. Pe 5 septembrie, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, după o întâlnire cu reprezentanţii Sanitas, că în octombrie ar urma o rectificare bugetară, context în care ar putea fi mărite şi veniturile asistenţilor medicali, ale personalului TESA, dar şi ale angajaţilor din direcţiile de sănătate publică.

A.C.


loading...
Loading...

Citește și

Marcel Iureș și Florin Piersic Jr., ASTĂZI, la Târgu Jiu! Ce alte surprize vă mai așteaptă!

Mai multe evenimente vor avea loc astăzi cu ocazia Zilelor Municipiului Târgu Jiu. De la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *