marți , 17 octombrie 2017 - 19:41

BUNICA unui cunoscut POLITICIAN din Gorj, la Poliție! Imagini, AICI!

Bunica unui membru PSD Fărcășești a fost amendată cu 45 de milioane de lei vechi din cauză că pe casa ei au fost lipite afișe electorale.

Bunica politicianului Marius Bălu, consilier local PSD este mama fostului primar al comunei, Dănuț Bălu. Aceasta are   68 de ani și spune că nu știe nimic despre  afișe, acestea fiind puse de necunoscuți pe peretele casei, în noaptea trecută. Mai mult, socotindu-se nevinovată, Elena Bălu a refuzat să semneze procesul-verbal, chiar dacă șeful de post Cârstea a insistat. Mai mult, polițistul i-a cerut batrânei să spună legea electorală. Femeia s-a speriat, aceasta fiind acum la Poliție dând amănunte în acest caz.

Este vorba despre afișele electorale ale PSD: „Cred că au fost aduse din altă localitate, alt sat, fiindcă noi am avut 12 afișe cu imaginea candidaților la Senat și Camera Deputaților, și toate sunt la locul lor pe panourile special amenajate. S-a văzut clar că sunt refolosite. Cred că este vorba despre o rea intenție a celor de la PNL. Nu poți să faci așa ceva unei bătrâne de aproape 70 de ani! Bunica mea nu a știut că cele două afișe sunt pe peretele exterior al casei. Șeful de post pare să nu înțeleagă acest lucru și i-a dat o amendă de 4.500 de lei pe care, evident o s-o contestăm!”, a spus consilierul Marius Bălu.
casa-bunica-farcasesti-1 casa-bunica-farcasesti

loading...
Loading...

Citește și

TRAGEDIE! FOTO: Biletul de ADIO lăsat de tânăra de 23 de ani care s-a sinucis! „TRĂIȚI-VĂ VIEȚILE!”

Tânăra de 23 de ani care a murit după ce a căzut de la balconul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.