duminică , 17 decembrie 2017 - 19:30

CALCULELE lui Dian: PSD-un MANDAT de deputat. Vezi în ce condiții!

Dian-Popescu

Liderul partidului lui Tăriceanu de la Gorj vine cu un scenariu sumbru pentru social-democrații gorjeni după ce Ion Călinoiu și Ion Ciocea au plecat din PSD și au decis să candideze ca independenți.

Dian Popescu crede că PSD Gorj riscă să prindă un singur mandat de parlamentar după alegerile din 11 decembrie. Președintele Alianței Liberalilor și Democraților gorjeni este de părere că scandalul din tabăra social –democraților îi poate afecta grav pe pesediști. Dian susține că, dacă PSD nu va reuși să obțină 40%, în alegerile din 11 decembrie, situația li se va complica mult. “Pentru a închide un mandat de deputat îți trebuie 20%. La un scor de 34-35%, cel de-al doilea mandat de deputat va intra la redistribuire și, atunci, PSD Gorj va depinde de rezultatele obținute în celelalte organizații din țară. Independenții Ion Călinoiu și Ion Ciocea vor rupe din electoratul PSD. PSD, dacă face sub 40 %, va închide un singur mandat de deputat, cel al lui Victor Ponta.”, a declarat Dian Popescu.


loading…


loading...
Loading...

Citește și

Salarii primite la timp de către profesorii din Gorj!

Conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj, toți profesorii de la toate școlile din județ își vor …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.