Căldărușe, cu LUPA pe Grigorescu: Oamenii sunt TOTAL NEMULȚUMIȚI

caldaruse02-cmk

Liderul Sindicatului Mine Energie Oltenia nu prea mai crede în promisiunile făcute de ministrul Energiei legate de Complexul Energetic Oltenia.

O delegație de lideri sindicali din CEO a fost, luni, la București, la discuții cu ministrul Victor Grigorescu. Tehnocratul a promis că, până se va încheia mandatul său, va rectifica bugetul CEO, astfel încât să nu fie probleme cu asigurarea salariilor tuturor angajaților companiei pe luna decembrie. Gabriel Căldărușe se teme că Grigorescu nu-și va respecta promisiunile. „Ministrul a promis că, până la sfârșitul mandatului, va rezolva această problemă. Așteptăm ca acest lucru să se întâmple, avem și noi semne de întrebare. Vom monitoriza în continuare foarte atent tot ceea ce se întâmplă, pentru că e un lucru care ne îngrijorează puțin și anume că AGA este solicitată să se întrunească pe data de 12 decembrie. Vom monitoriza cu atenție și vom acționa în funcție de ceea ce se va întâmpla. Căi de reacție există, oamenii sunt total nemulțumiți de ceea ce se întâmplă. Există riscul să nu fie bani suficienți pentru acest an și să nu fie asigurat bugetul pe anul viitor, aici e vorba de fondul de salarii. Oamenii au așteptări, munca pe care o depun este extraordinar de grea. Nimeni nu va mai putea controla ceea ce se va întâmpla, pentru că starea de nemulțumire este extraordinar de mare”, a declarat liderul SMEO.

loading...

Citește și

Gruescu joacă la două capete. Se vrea șef la OFIR, dar și vice la Consiliul Județean!

Fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, joacă la mai multe capete și ar putea să …

Un comentariu

  1. Bai dobitocule , esti lider sindical din 2002 , tu abia acum ti-ai dat seama ca oamenii sunt nemultumiti ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.