Călinoiu, despre „forțele oculte” din CEO

Calinoiu-ck

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a declarat că „forţele oculte” au lăsat fără finanţare echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu. Călinoiu a mai precizat că se va rezolva şi problema salariilor fotbaliştilor care nu şi-au mai luat banii de câteva luni.

„Pentru Pandurii Târgu Jiu cel mai important lucru este performanţa pe care a obţinut-o. Această performanţă a obţinut-o cu o echipă pe care mulţi dintre „binevoitori” nu aveau încredere. Acum sunt cam puţini binevoitori care să susţină această echipă şi acest staff. Primul lucru este acela de care nu trebuie să uităm niciodată, Complexul Energetic Oltenia, cu forţe oculte în spatele lui, a făcut ce a putut să se sustragă de la această finanţare ca să diminueze această activitate sportivă performantă care însemna pentru Gorj o promovare extraordinar de bună. Să-i întrebăm pe aceşti oameni ce ar avea de gând acum când făceau tot ce le stătea în putinţă să denigreze un antrenor tânăr şi el a demonstrat că poate. Aşa vom demonstra, noi, care vrem binele echipei, că vom menţine echipa de fotbal şi că va avea un staff de asemenea performant. Vom ajunge la zi şi cu salariile”, a declarat Ion Călinoiu. Ministrul Energiei, Vlad Grigorescu, a decis să taie finanţarea sportului din Gorj şi de atunci echipa de fotbal se confruntă cu probleme financiare.

Maria Popescu

loading...
Loading...

Citește și

DNA, nou DOSAR liderului PNL pentru Transalpina!

Bucuria lui Ludovic Orban după hotărârea de achitare nu ar putea să ţină mult. DNA …

Un comentariu

  1. Da Ioane, si forte si oculte! Altfelnu te puteau păcăli pe tine! Știu, ai simțit din prima campul de forța oculta , așa ca o adiere de vânt in zăpușeala mare! Pai cu 2-3 ” Iluminati”, nu gorjeni ! sigur in echipa nu pot lipsi alchimiștii, ăștia avem si noi pe la Bengesti si Peșteana, fac aur din orice , doi/doua vrăjitoare, parapsihologi si spiriduși, au venit ei sa-i facă lu’ biata C.E.O o telepatie si sa te oblige pe tine sa cumperi bilet la intrare la stadion si la masaj! Si sa te lase pe tine si pe biata urbe fara circ! Da’ de pâine te descurci?Ce zici, ne programam la un descânt si o scoatere de argint viu? Si apoi cu preasfantul cu 12 popi prin CE.O la o resfințire?Poate scăpam de oculti si daca vine si Victor( nu Tapota) pe la Gorj nu-i spui sa bage ocultismul la penal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *