Călinoiu, despre RĂSCOALA din PSD

calinoiu

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, încearcă să calmeze spiritele din interiorul organizaţiei şi spune că nu există nicio tensiune.  Declaraţia vine după ce mai mulţi primari social – democraţi au declarat că îl vor pe afaceristul Ion Iordache pe listele PSD la alegerile parlamentare.
Ion Călinoiu a declarat că ieşirea primarului Bucurescu nu ar trebui să mire pe nimeni pentru că nu este prima dată când acesta face declaraţii în defavoarea partidului. Călinoiu a declarat că nici măcar nu ştie dacă Iordache este membru PSD, condiţie obligatorie pentru a-şi depune candidatura pentru parlamentare. „Nu este nicio răscoală. Este vorba de atitudinea unor oameni de a susţine un alt om. Eu am spus de fiecare dată că orice membru de partid are dreptul să candideze. Membrul de partid are în competiţia internă susţinători lui. Finalul este acela când majoritatea stabileşte candidaţii oficiali. Care e problema acum, să facem un capăt de ţară din opiniile unor oameni? Nu ştiu dacă Iordache este membru PSD, dar condiţia pentru a fi candidat este să fii membru PSD. El a susţinut candidatul nostru la Primăria Turceni, candidat care este preşedinte interimar de organizaţie şi e posibil să fie membru de partid. De ce vă surprinde atitudinea lui Sorin Bucurescu? Sorin Bucurescu a avut de fiecare dată câte o ieşire din asta. Probabil vrea să mai dea câte o ştire de senzaţiei presei. Dar acesta de fiecare dată devine serios când intrăm în lucrurile importante. Primarii şi-au spus tot timpul punctul de vedere. Nu e o situaţie tensionată deloc. E o situaţie normală”, a declarat Ion Călinoiu.

„Atitudinea primarilor nu are legătură cu faptul că nu mai sunt preşedinte CJ”

Ion Călinoiu a mai precizat faptul că nu crede că declaraţiile primarilor au legătură cu faptul că s-a schimbat preşedintele Consiliului Judeţean şi nu mai deţine el această funcţie. „Faptul că nu mai sunt eu preşedintele Consiliului Judeţean nu are nicio legătură cu atitudinea primarilor. Primarii nu subminează nici pe actualul preşedinte şi nici pe preşedintele executiv al PSD Gorj”, a încheiat Călinoiu.

Cosmin Popescu: „Sunt discuţii între primari”

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, este convins că după finalizarea listei candidaţilor, toţi membrii PSD se vor uni pentru a câştiga alegerile parlamentare. „Nu pot să spun că este zarvă în partid. Sunt discuţii între primari, dar cu siguranţă că în momentul în care o să fie supus votul în Comitetul Executiv, toată lumea se va alinia şi vom lupta pentru alegerile din 11 decembrie”, a declarat Cosmin Popescu.
loading...
Loading...

Citește și

DEPUTAT de Gorj, ATAC la LIDERII sindicali din CEO!

Liderul PNL Gorj a fost deranjat de faptul că sindicaliștii nu au reacționat după ce …

Un comentariu

  1. MPrezicmafiaatorul

    Răscoala este ,,condusă” de Calinoiu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.