duminică , 17 decembrie 2017 - 6:20

Călinoiu, dezamăgit

calinoiuIon Călinoiu s-a declarat dezamăgit de pierderea unor primării care au fost, înaintea votului de duminică, în administrarea PSD-ului.

Președintele executiv al PSD Gorj a precizat că nu se aștepta să piardă primăriile din Alimpești, Berlești, Fărcășești sau Motru. „Noi îndeplinim targetul. La Consiliul Judeţean avem peste 50%, avem majoritatea simplă. Avem 45 de localităţi. Suntem în estimările pe care le-am făcut la începerea campaniei. Sigur că se va ajunge şi la alianţe. Acum e prematur să spunem cu cine vom face alianţe. Cu ALDE şi cu UNPR, dacă intră, avem deja protocolul în exerciţiu. Nu am cum să fiu fericit că am pierdut unele primării la care nu ne aştepta. La Berlești, nu ne așteptam, la Alimpești, Fărcășești, Motru, Suntem destule localități. Dar una peste alta este un rezultat bun pentru PSD”, a declarat Ion Călinoiu.

loading...
Loading...

Citește și

Salarii primite la timp de către profesorii din Gorj!

Conform Inspectoratului Școlar Județean Gorj, toți profesorii de la toate școlile din județ își vor …

2 comentarii

  1. e nevoie de schimbare la consiliu ca este un incompetent calinoiu a aratato de-a lungul timpului tractoristul!

  2. e rezulattul ,,muncii”partidului tau incompetentule! asta iti arata incompetenta!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.