Călinoiu: Gorjul este folosit doar atunci când e nevoie

Calinoiu

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, acuză guvernul tehnocrat de situaţia Complexului Energetic Oltenia. Acesta a precizat că tehnocraţii s-au folosit de complex atunci când au avut nevoie, iar acum când nu mai au nevoie de energie electrică pe bază de cărbune, îl duc la pieire.

Călinoiu îi învinovăţeşte pe guvernanţi şi pentru că au blocat activitatea din fotbal. Liderul social – democraţilor gorjeni a precizat că şi-a pierdut speranţa ca CEO să fie mai principalul furnizor de energie în sistemul energetic naţional. „Acest blocaj pe care îl trăim la ora actuală în CEO. Azi e decizie de restructurare, mâine e decizie de închiderea carierelor. Nu s-a înfăptuit niciuna dar s-a făcut un blocaj total. Nu se mai vinde energie. CEO este marginalizat în viziunea guvernanţilor şi noi ne-am trezit că speranţele ca CEO să fie în continuare furnizorul principal de energie electrică la nivel naţional cam dispar. Ne-a blocat activitatea din fotbal, ne-a blocat a activitatea de investiţii pentru infrastructură distrusă cu extinderea perimetrelor de explorare. Noi trebuie să acţionăm pe plan local şi de aceea am lansat şi acea scrisoare către premier şi am spus foarte clar că judeţul Gorj nu trebuie să fie folosit doar atunci când e nevoie şi adus la pieire atunci când nu mai este nevoie de el în sistemul energetic naţional”, a declarat Ion Călinoiu.

loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

Un comentariu

  1. deschide gura cacalinoiu ca vin alegerile,! credeti ca am uitat taierile de salarii facute de ciordel si somajul tehnic al lui opincuta?! va dam ,,sus” la alegeri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *