Călinoiu: Închiderea CEO deranjează firmele lui Vîlceanu

Ion-Calinoiu

Fostul şef al judeţului, Ion Călinoiu, l-a acuzat pe liberalul Dan Vîlceanu că a intrat în greva foamei alături de mineri doar din interes. Călinoiu a afirmat că închiderea activităţii Complexului Energetic Oltenia afecta firmele deţinute de liderul liberalilor gorjeni. „Eu cu Vîlceanu avem idei, interese total opuse în privinţa activităţii CEO. Eu mă tem ca el să nu fi fost în greva foamei pentru că, odată cu închiderea activităţii CEO, sunt multe lucruri care deranjează firmele lui Vîlceanu. Eu, de fiecare dată, paşii pe care-i fac şi pe care i-am făcut în legătură cu activitatea CEO au fost pentru a menţine activitatea complexului, să avem locurile de muncă şi nu altceva”, a spus Călinoiu.

loading...
Loading...

Citește și

Între ce LIMITE vor avea CREŞTERI SALARIALE angajaţii CEO!

Administraţia şi sindicatele din CE Oltenia au decis ieri să stabilească nişte limite de acordare …

5 comentarii

 1. Bai nea Gogarta(CACAlinoiu) , inchiderea CEO afecteaza toata economia Gorjului in care mai lucreaza cateva mii de oameni. Dar de acesti oameni nu-ti pasa pentru ca acesti oameni lucreaza in firme detinute de cineva. Noi care lucram la firme care lucreaza pentru CEO nu avem dreptul sa traim in Gorj?, noi muncim cinstit la aceste firme si credem ca ne aducem si noi aportul pentru ca CEO sa functioneze. Cred ca daca ai ceva de impartit cu Valceanu e treaba ta, dar lasa firmele in pace, pentru ca acolo lucreaza oameni care nu au treaba de politica.

 2. Nea Ioane , mergi si te culca . Esti ultimul ,, om ,, care poate vorbi de CEO pe care ai capusato cu firmele de casa ale prietenilor si partenerilor de afaceri . Fugi in Brazilia ca te cauta tanti Laura Codruta sa te duca la loc cu liniste si cu mai putina ,,,,verdeata .

 3. MPrezicmafiaatorul

  Calinoiule, firmele nu este Șpagă pe care o iei tu de la Metalo COLECT. !Tu care ești unMafiot Corupt si îmbuibat, nu vezi decit nelegiuiri n-ai cum să intelegi la mintea ta ca singuri care mai dau bani la bugetul statului sint firmele private !Ești un Bagabont Politic, corupt si mafiot ,! Tu privești pe toți oameni de afaceri ca pe Puiu Fier Vechi de la Metalo Colect,cu care ai falimentat IDP si alti profitori hoți sipenali că-și tine !Mars. La Pensie jigodie Penală ,i-ti ajunge cit ai Furat !

 4. Amarad Claudio Trincka

  O fi politica mondială de-a pune cu botul pe labe poluarea atmosferică, aici intrând și producătorii de energie electrică, apă caldă și abur pe bază de combustibili, dar nu se poate s-o faci hodoronc-tronc, închizând mii de locuri de muncă! Mai bine ne-am uita la poluarea imensă produsă de milioanele de mașini și am decide ca săptămânal o zi-două, posesorii de mașini să le tragă pe dreapta, să investim în captarea energiei solare și a apelor repezi, a biogazului menajer, etc.

 5. Gura pacatosului, jumate de adevar graieste !

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *