Călinoiu, ironic: Să nu-l reconfirme pe Borza la CEO

Calinoiu

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a comentat ironic declaraţiile administratorului judiciar al Hidroelectrica şi al CET Govora, care consideră că Laurenţiu Ciobotărică ar trebui repus pe funcţie de către membrii Consiliului de Supraveghere. Călinoiu a precizat că, deşi de numirea managerilor CEO se ocupă Ministerul Energiei, părerea sa este că pe această funcţie ar trebui pus un om din Gorj. „Să nu-l reconfirme pe domnul Borza la CEO, asta ar fi mai grav. Desemnarea managerilor la Complexul Energetic Oltenia este treaba structurilor Ministerului Energiei. În ce mă priveşte, eu pot să spun foarte clar că s-a văzut când avem un specialist, când avem un om al locului, se văd rezultatele. Nu poate să-mi spună mie nimeni că nu se putea vinde energie şi până acum. Acum văd că se vinde energie”, a declarat Ion Călinoiu.

loading...
Loading...

Citește și

INVESTITOR MARE, așteptat la Târgu-Jiu. Romanescu: Vrea să creeze SUTE de LOCURI DE MUNCĂ!

Marcel Romanescu anunță că, vineri și sâmbătă, un reprezentant al unei mari companii este așteptat …

3 comentarii

  1. colegtractorist

    Nu v-at invatat minte ca gasca voastra din gorj a dus CEO unde este acum pe pierdere, iar vreti incompetenti la conducere? daca esse din alta parte care este treaba voastra puneti mana pe carte invatati si apoi sa cereti functii de conducere chiar daca sunteti in gorj ! D-le ministru mutati sediul din gorj ca acesti incompetenti il distrug!

  2. Si graul se vinde nea Ioane , si graul si costreia si chiar prostia se vinde nea Ioane . Nu devii si matale miliardar din afaceri cinstite ? Ca din smenuieli ai deveniit de mult ,,,,,nea Ioane .

  3. Antitractorist

    Tractoristule juma ai dreptate, gasca de hoti au distrus Gorjul si chiar pe concetățenii lor, dar sa știi ca in Gorj sunt enorm de multi profesioniști marginalizați de hoti care asculta orbește de tăticii hoților din București.Mutarea sediului la Buc înseamnă sa le punem pe tava si ce a mai rămas in Gorj.Umila mea părere e ca toți gorjenii sa se unească împotriva hoților, indiferent de partidul din care fac parte.Nu vezi ca marea masa a partidelor e condusa de hoți sau penali, condamnați deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *