joi , 23 noiembrie 2017 - 20:38

Călinoiu: Nu mă interesează oamenii din Consiliul de Supraveghere

calinoiu_cmyk

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a declarat că nu-l interesează cine sunt noii membri ai Consiliului de Supraveghere, ci măsurile pe care le vor lua aceştia în perioada imediat următoare. 

Călinoiu a precizat că noul Consiliu va trebui să numească o conducere care să-şi asume anumite responsabilităţi în cadrul companiei. De asemenea, fostul şef al judeţului a spus că prioritar pentru companie este să adune stocul de cărbune necesar pentru perioada de iarnă. „Nu pot să comentez. Nu mă interesează oamenii. Eu vreau să ştiu că acest Consiliu de Supraveghere va numi foarte curând o conducere care să aibă o responsabilitate şi să o ducă la îndeplinire. Vreau să văd nişte indicatori de la Ministerul Energiei. Primul lucru pe care vreau să-l văd este cum organizează activitatea în această perioadă încât să avem stocul de cărbune necesar asigurat pe perioada de iarnă. Pe timp de iarnă siguranţa sistemului energetic va fi dată de cărbune, că pe îngheţ nu o să fie apă, iar noi trebuie să avem stocul de cărbune”, a declarat Ion Călinoiu.

loading...
Loading...

Citește și

Anunț al MAI pentru toți gorjenii!

Ministerul Afacerilor Interne supune dezbaterii publice proiectul de Lege pentru modificarea și completarea Legii nr. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.