Călinoiu, REACȚIE ȘOC! „EU NU-I REFUZ!”

Ion Călinoiu a declarat presei că nu se simte trădat, ci doar este dezamăgit. După discuția din interiorul partidului Călinoiu nu a mai dorit să vorbească cu ziariștii până după decizia pe care o va lua la astăzi Liviu Dragnea.

14875215_1115727671796756_885835214_n

”Sunt dezamăgit, iar responsabilitatea o poarta în primul rând organizația centrală a partidului nu numai Florin Cârciumaru. Pot să spun că la ora actuală nu sunt condamnat. Nu mai pot fi șef de campanie dacă nu sunt pe liste pentru că nu mai am garanția că mă ascultă oamenii. Părerea mea că trebuie să fie șef de campanie Florin Cârciumaru. Nu sunt pregătit pentru toate raspunsurile și mai am și răspunsuri interioare”, a declarat Călinoiu.

„Primarii mă susțin, totul a venit din partea lor, iar eu nu am să-i refuz. Doar cu ei am fost în echipă în tot acest timp. Ei au hotărât să strângă semnături pentru mine, așa că, dacă va fi cazul, voi candida independent cu sprijinul lor.”

loading...
Loading...

Citește și

Foto: Dispărută de la domiciliu!

La data de 17 iunie a.c., Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg-Cărbuneşti a fost sesizată prin …

7 comentarii

  1. Politicianul de Valcea ar trebui sa stie patania lui Kirov.cand a incercat sa-i bage mana in izmene lu’ Stalin.

  2. Domnule Calinoiu,va rog sa-l intrebati pe domnul Florin Carciumaru cum si-a angajat in Primaria Targu-jiu 6 rude,un nepot,soti si sora ei,frati ginerelui si una dintre sotii!!!!Pana la urma va raspunde si el in fata legii nu numai dumneavoastra pentru angajarile pe care le-ati facut in institutiile de stat in subordinea dumneavoastra!Va vine randul la fiecare,acuma e randul sa va scoateti ochii precum hotii care au furat impreuna si unul nu a impartit prada….

  3. Domnu’ANDREI ,rudele angajate,sunt de fapt membrii sub acoperire ai Sovietului Suprem Gorjenesc si Comisari ai Poporului.O structura asemanatoare o gasiti si in CEO.

  4. unul din popor

    asta chiar are tupeu, ce bine ati face psd, sa nu mai candidati NICIUNUL, ati face sa respire judetul Gorj dupa 27 de ani, in care ati condus permanent si ati pus praful pe judetul Gorj

  5. Băi ar fi bun Cârciumaru la parlament, să-i adune și pe ăia la 5 dimineața în fața parlamentului cum făcea cu angajații primăriei. Acu’ na îi trebuie și lui ceva imunitate parlamentară că mult bine a făcut în funcție… la unii. Fiind vorba de angajări știe cineva cam câți angajați are premăria noastră?

  6. Au nea Ioane ce te a mai ars circiumaru,imi vine sa si rid cand il aud pe glicemie ca el nu a vrut sa fie senator dar a insistat dracnea!Cred ca acum e apusul tau cacalinoiule

  7. Pai normal ca te susțin primarii..sunt forțați de împrejurări..daca nu o fac mătăluță torni tot ce ști de ei la D.N.A. si toți ce ai pus lăbuța pe mita ajung la mititica!!!!!…..oricum majoritatea din ei stiu deja ca nu-și vor termina mandatul asta!!!…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.