Călinoiu, REPROȘURI aduse lui Cârciumaru! Ce spune despre edil

calinoiu

Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj speră să poarte o discuție, la finele săptămânii, cu Victor Ponta, privind scoaterea sa de pe listele PSD pentru alegerile parlamentare.

Ion Călinoiu susține că, dacă avea susținerea lui Florin Cârciumaru și a lui Victor Ponta, nu ar fi ajuns în situația de a candida ca independent la alegerile din 11 decembrie. Fostul șef al județului așteaptă clarificări din partea fostului premier. Călinoiu nu vrea să-l considere pe Ponta adversar în campania electorală. “Eu mă aștept ca Victor Ponta să vină în județul Gorj, să aibă o întâlnire și cu mine. Să discutăm această situație legată și de modul de desfășurare a campaniei, dar mai ales de felul în care am fost tăiat de pe liste, nefiind de niciun fel în interiorul criteriilor de selecție pentru depunerea candidaturilor și în afara acelor criterii. Cred că, dacă aveam o susținere din partea lui Cârciumaru și al lui Ponta, nu se ajungea la această situație. Eu cred că o să le spună primarilor și activului de partid că am fost un membru al PSD și un factor de răspundere și mi-am făcut datoria față de partid și mai ales datoria față de gorjeni. Va clarifica, zic eu, într-un fel situația legată de adversitate. Eu nu aș vrea să mă consider adversar sau să-l consider un adversar pe Ponta. Să facem o campanie care să aibă o temă foarte clară, ce putem să facem pentru Gorj. După meci și în timpul meciului există fair-play. Nu ne batem cu alte arme, decât cu argumentul foarte clar: ce am făcut și ce vom face. Mă aștept să stau de vorbă cu Ponta. Să explice oamenilor și să-mi explice și mie”, a declarat Călinoiu.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

4 comentarii

  1. Despre edil dau despre diliu ?

  2. Calinoiu a fost cel care s-a luptat cel mai mult pentru PSD si a reusit sa se impuna in Gorj inaintea PNL si a celorlalte partide .
    Chiar daca candideaza independent trebuie sustinut de membrii PSD sa reuseasca in alegeri .
    Ii urez mult success !

  3. O sa faceti pentru Gorj exact ce ati facut pana acum. NIMIC !!!

  4. Liviu Chitiba

    Hotii isi scot ochii intre ei,atat Carciumaru si-a angajat in cadrul Primariei Tg-jiu 6 personae rude cu el cat si Calinoiu cei doi fi,unul la spitalul judetean iar pe celalalt in ministerul de finante,oare cei din DNA nu vad si nu aud asa ceva?DNA-ul in zona Olteniei nu exista spre rusinea lui dar poate cine citeste va lua atitudine si va face ceva pentru a se vedea cum au fost facute aceste angajari de catre cei doi oameni politici!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *