Călinoiu: Simt că o ies DEPUTAT. Am alături de mine gorjenii!

calinoiu

Fostul președinte al Consiliului Județean Gorj este optimist înainte de începerea campaniei electorale că va obține mandatul de deputat independent.

Ion Călinoiu lucrează deja la o strategie de campanie. Fostul șef al județului spune că are din ce în ce mai mulți susținători. Călinoiu crede că poate obține peste de 20.000 de voturi în alegerile din 11 decembrie și va ajunge deputat. “Eu zic că s-au înmulțit cei care mă sprijină. E mult de muncă, dar nu mi-e frică, am muncit și voi munci în continuare cu gorjenii și primarii, facem o echipă adevărată. Am staff propriu de campanie, am alături de mine majoritatea gorjenilor, simt că sunt alături de mine și mă vor scoate deputat. Acum, vom facem o strategie pentru a vedea cum îmi voi face campania. Primarii mă vor primi, eu voi demonstra că sunt alături de ei. Mă bazez că voi obține mai multe voturi decât îmi trebuie”, a declarat candidatul independent la Camera Deputaților.

loading…
loading...
Loading...

Citește și

Anunț ANAF pentru gorjeni!

Marţi, 05 iunie 2018, de la ora 12:00, la sediul Primăriei oraşului Rovinari, specialiștii Administraţiei …

6 comentarii

 1. Doamne feri’!!!!!!

 2. MPrezicmafiaatorul

  Mincinos penal nu mai este nimeni cu tine !

 3. MPrezicmafiaatorul

  Calinoiu deputat pe Vasile Alecsandri !

 4. Unde simti , in creier sau in buzele siliconate ? Simti vibratii sau tremuraturi ? Nu cumva simti zanganit de catuse ?

 5. Carciumaru Florin

  Poate ne explici cum ti-ai angajat copilul,Madalin Calinoiu ca farmacist sef la spitalul judetean unde un subordonat politic esre director,respectiv Tiberiu Tataru,cum sa te placa lumea domnule cand tu esti un politruc jalnic si supus…..

 6. daca pe asta il voteaza gorjenii SI in 2016, dupa 27 de ani in care a nenorocit judetul, inseamna ca cei din Gorj NU mai au nici un viitor, a frecat menta ca vicepresedinte si presedinte de consiliu judetean, nu a atras nici o investitie, NU A CREAT NICI UN LOC DE MUNCA, da vrea sa doarma inca 4 ani in Parlamentul Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.