miercuri , 13 decembrie 2017 - 16:37

Călinoiu, susţinut pentru funcţia de senator, chiar dacă a pierdut procesul cu ANI

calinoiu_cmyk

Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, este susţinut în continuare de către partid pentru a candida la alegerile parlamentare din toamnă, deşi, marţi, chiar în ziua în care a renunţat la mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, a pierdut procesul cu ANI. Anunţul a fost făcut de către liderul social-democraţilor gorjeni, Florin Cârciumaru.

Marţi, cu câteva minute înainte de a-şi depune mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu a aflat că instanţa i-a respins ca tardivă acţiunea împotriva raportului ANI, care îl declarase incompatibil. Cu toate aceste, Florin Cârciumaru este sigur că fostul şef al judeţului îşi va rezolva problemele şi va putea candida pentru un post în Senat. „Va fi susţinut în continuare pentru că dumnealui va face recurs. Justiţia până la urmă va clarifica dacă domnul preşedinte va merge mai departe sau nu, dar din punctul de vedere al susţinerii de către organizaţie, nici nu se pune problema”, a declarat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Cârciumaru, despre SCHIMBAREA lui Boza de la CEO!

Președintele Partidului Social Democrat Gorj susține că ministrul Energiei și secretarii de stat din minister …

Un comentariu

  1. Foarte bine nea Florine . Calinoiu poate fi senatorul puscariei . Acum este senatorul costreei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.