Camion în flăcări la Runcu, o altă mașină făcută praf. Şoferul a ieşit pe geam!

Accd-Runcu-3-x
Un eveniment rutier soldat cu importante pagube materiale a avut loc în satul Runcu, pe un drum comunal. Un autoturism s-a ciocnit, într-o curbă, cu un camion încărcat cu pământ. În urma impactului violent, autovehiculul a fost proiectat într-un stâlp de electricitate, iar camionul s-a răsturnat și a luat foc. Mai multe echipaje de ISU Gorj au intervenit la stingerea incendiului. Din fericire, nu au fost victime.

Un camion încărcat cu pământ s-a răsturnat pe raza comunei Runcu și apoi a luat foc. Conducătorul camionului a pierdut controlul vehiculului într-o curbă și a pătruns pe contrasens, lovind un autoturism VW, susține șoferul de pe VW. Poliția face cercetări. În urma impactului autovehiculul Volkswagen a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-un stâlp, iar camionul s-a răsturnat şi a luat foc. La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă şi o autospecială de pompieri. Când au ajuns la locul intervenției, cei doi șoferi ieșiseră din autovehicule.

Variante diferite

accd-Runcu-2

accd-Runcu-5

Cei doi șoferi au variante diferite despre modul în care s-a produs accidentul, dar poliția efectuează verificări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier: „Veneam de la Bâltișoara, mergeam la cafea, iar dânsul cu raba intrase deja pe contrasens. M-am speriat. A încercat să mă evite, dar nu a mai putut controla raba. Mașina mea este distrusă. Mi-a apărut în față. Știu că am intrat în el, într-o parte a lui, altceva nu-mi amintesc. Nu am avut ce să fac”, a spus conducătorul autoturismului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, dar pagubele materiale sunt considerabile. „Dânsul venea pe contrasens, nu eu. Este filmarea. Am ieșit pe geam. M-am speriat, normal, dar am încercat să îl evit. Eu aveam pământ în camion”, a declarat conducătorul autocamionului.


loading...

Citește și

Vezi ce se ÎNTÂMPLĂ cu podul de la Turcinești și cât timp va mai fi ÎNCHIS!

Podul de la Turcinești este în administrarea Consiliului Judeţean Gorj iar în prima zi de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.