Camion în flăcări la Runcu, o altă mașină făcută praf. Şoferul a ieşit pe geam!

Accd-Runcu-3-x
Un eveniment rutier soldat cu importante pagube materiale a avut loc în satul Runcu, pe un drum comunal. Un autoturism s-a ciocnit, într-o curbă, cu un camion încărcat cu pământ. În urma impactului violent, autovehiculul a fost proiectat într-un stâlp de electricitate, iar camionul s-a răsturnat și a luat foc. Mai multe echipaje de ISU Gorj au intervenit la stingerea incendiului. Din fericire, nu au fost victime.

Un camion încărcat cu pământ s-a răsturnat pe raza comunei Runcu și apoi a luat foc. Conducătorul camionului a pierdut controlul vehiculului într-o curbă și a pătruns pe contrasens, lovind un autoturism VW, susține șoferul de pe VW. Poliția face cercetări. În urma impactului autovehiculul Volkswagen a ieşit de pe carosabil şi a intrat într-un stâlp, iar camionul s-a răsturnat şi a luat foc. La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă şi o autospecială de pompieri. Când au ajuns la locul intervenției, cei doi șoferi ieșiseră din autovehicule.

Variante diferite

accd-Runcu-2

accd-Runcu-5

Cei doi șoferi au variante diferite despre modul în care s-a produs accidentul, dar poliția efectuează verificări pentru a stabili cauzele și împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier: „Veneam de la Bâltișoara, mergeam la cafea, iar dânsul cu raba intrase deja pe contrasens. M-am speriat. A încercat să mă evite, dar nu a mai putut controla raba. Mașina mea este distrusă. Mi-a apărut în față. Știu că am intrat în el, într-o parte a lui, altceva nu-mi amintesc. Nu am avut ce să fac”, a spus conducătorul autoturismului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, dar pagubele materiale sunt considerabile. „Dânsul venea pe contrasens, nu eu. Este filmarea. Am ieșit pe geam. M-am speriat, normal, dar am încercat să îl evit. Eu aveam pământ în camion”, a declarat conducătorul autocamionului.


loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: PRĂPĂD la Licurici! FOTO: ŞOFERIŢĂ luată de ape cu tot cu MAŞINĂ. „Rar mai vezi așa ceva”.

O puternică viitură a făcut prăpăd luni seara, în comuna Licurici. O mașină condusă de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.