marți , 25 aprilie 2017 - 7:42

Când aflăm cine va fi noul preşedinte al Consiliului Judeţean

sedinta-Cj-Gorj-003-cmk

Social-democraţii încă poartă discuţii pentru cele două posturi de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, dar şi pentru desemnarea celui care va conduce judeţul. Ion Călinoiu a declarat că aceste desemnări se vor lua după şedinţa Comitetului Executiv de vineri.

Social-democraţii sunt extrem de discreţi în ceea ce priveşte propunerile pentru funcţiile de conducere din cadrul Consiliului Judeţean. „Aceste propuneri le vom avea vineri, după şedinţa Comitetului Executiv, când vom lua deciziile. Atunci vom decide cine va fi preşedinte şi cine va fi vicepreşedinte CJ. Eu nu pot să zic nimic decât după Comitetul Executiv”, a declarat Ion Călinoiu. Şi când vine vorba de majorităţile din consiliile locale, liderul pesediştilor este destul de reţinut în declaraţii. Acesta a afirmat că primarii sunt cei care vor decide cu cine vor face alianţe. „Realizarea majorităţilor depinde foarte mult de înţelegerile locale. Eu merg pe ideea că primarul, indiferent de ce culoare este, trebuie lăsat să-şi facă majoritatea, să aibă un consiliu funcţional în interesul localităţii, nu interesul unui partid sau unui primar. Excepţii pot să fie, bineînţeles”, a încheiat Ion Călinoiu.

loading...

Citește și

Gruescu joacă la două capete. Se vrea șef la OFIR, dar și vice la Consiliul Județean!

Fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, joacă la mai multe capete și ar putea să …

Un comentariu

  1. a lasat ciocu ( cacalinoiu) moale incompetentul psd-ului?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.