Candidat, audiat după ce ar fi dat 100 de lei pentru un vot

Poliţiştii din Cărpiniş, judeţul Timiş, audiază, joi, un candidat la un post de consilier local în localitatea Iecea Mare, care ar fi oferit 100 de lei alegătorilor în schimbul promisiunii de a-l vota la alegeri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarului localităţii Iecea Mare, Liviu Tomulea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un funcţionar public din Primărie (suspendat pe perioada campaniei electorale), care candidează pentru un loc în Consiliul Local, ar fi fost surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin în timp ar fi oferit bani în schimbul voturilor.

„Un candidat la Consiliul Local, pe nume Petre Dinu Ursuleţu, angajat funcţionar public în cadrul Primăriei, ca şef Serviciu Voluntar de Urgenţă, împărţea câte o sută de lei şi pliante cu emblema partidului oamenilor, ca să voteze. Acum este la sediul Poliţiei şi este audiat. Dădea bani oamenilor să voteze lista de Consiliu Local şi să voteze cu primarul propus de PNŢCD. Înregistrările sunt de pe camerele de supraveghere de pe un spaţiu comercial. S-a întâmplat joi, în jurul orei 12.30. Dădea 100 de lei la fiecare şi o emblemă, în miniatură, cu partidul, ca să ştie omul ce votează. Se vede pe imagini cum vine, o acostează şi o duce într-un loc retras pe o femeie pentru a-i da banii. Le mai dă, pe lângă bani, şi un pliant xeroxat cu emblema partidului. Femeia a recunoscut tot, s-a speriat”, a spus Liviu Tomulea.

loading...
Loading...

Citește și

Nou născut din Târgu Jiu preluat de elicopterul SMURD

În aceste momente un elicopter SMURD a aterizat de urgență la Târgu Jiu pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.