Candidat penal la Primăria Telești. Vezi pentru ce a fost condamnat!


Partidul Mișcarea Populară Gorj l-a prezentat, săptămâna trecută, pe Gheorghe Mogoșanu, candidat la funcția de primar al comunei Telești, la alegerile parțiale care vor avea loc pe 5 noiembrie, ca pe un om care a revenit în comuna natală, după zeci de ani în care a muncit în străinătate, pentru a transforma localitatea într-una cu adevărat europeană. Numai că, Mogoșanu a uitat să-și treacă în prezentare și condamnarea penală pe care a suferit-o în urmă cu patru ani, pentru înșelăciune.

Gheorghe Mogoşanu s-a prezentat în fața jurnaliștilor ca un personaj care munceşte de peste 20 de ani în Germania, iar acum este hotărât să revină în comuna natală şi să le arate oamenilor cum ar trebui să fie o localitate europeană. Candidatul popularilor a uitat să menționeze însă că, în octombrie 2013, a fost arestat preventiv pentru o țeapă de 30.000 de euro pe care i-a tras-o unui italian.

 

La acea vreme, procurorii l-au acuzat pe Mogoșanu că, în calitate de șofer la o firmă administrată de fiica sa, a ridicat cinci tone de ciuperci de la o societate comercială din Sălaj, deținută de un patron italian, stabilit în România, pentru a o transporta în Italia, însă nu a mai ajuns cu marfa la destinație pentru că a vândut întreaga cantitate de ciuperci, sub preţul pieţei și fără documente de provenienţă unei firme din Motru.Timp de patru luni, Gheorghe Mogoșanu a stat în arest, iar din ianuarie 2014 a avut interdicție de a nu părăsi țara și control judiciar. Peste alte patru luni, în aprilie 2014, Mogoșanu a fost condamnat de către Judecătoria Tg-Jiu la un an și jumătate de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune și obligat, ulterior, în cadrul altui proces deschis de cetățeanul italian, în care-l acuza de delapidare, la plata sumei de 4.300 de euro, către firma Nova Funghi SRL a italianului.
Pe rolul instanțelor de judecată nu apare nici o cale de atac promovată de Mogoșanu împotriva deciziei magistraților de la Judecătoria Tg-Jiu, semn că actualul candidat a fost de acord cu pedeapsa aplicată de aceștia.

loading...
Loading...

Citește și

Legea pensiilor, MODIFICATĂ. La ce VÂRSTĂ te poți PENSIONA!

Comisia pentru muncă şi protecţie socială a Camerei Deputaţilor a adoptat o iniţiativă de modificare …

Un comentariu

  1. „…interdictia de a NU parasi tara …” !!! Nu zau ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.