Candidat PLĂTIT de Soroş!

Liderii Uniunii Salvați România (USR), Nicușor Dan și Clotilde Armand, au declarat că formațiunea pe care o conduc nu are nicio legătură cu Fundația Soros finanțată și controlată de controversatul miliardar american de origine maghiară George Soros.

Doar că lucrurile stau un pic altfel în realitate, scrie jurnalistul Dan Tanasă, pe blogul personal.

Acesta susține că liderii USR ascund cu bună știință detalii cu privire la colaborările foarte bine plătite ale unor candidați USR cu Fundația Soros, finanțată de miliardarul George Soros.

Tanasă dă și un exemplu, al candidatului USR Eugen Ioan Cornea, candidat al formațiunii condusă de Nicușor Dan, pentru un post de senator în Alba.

Conform declarației de interese, Cornea este vicepreședintele Fundației Culturale Roșia Montană, finanțată tot de Fundația Soros.

Subiectul a fost dezbătut în ediția de marți a emisiunii Subiectiv, realizată de Oana Stancu Zamfir și Răzvan Dumitrescu.

Nicușor Dan, președinte al USR, a explicat, într-o intervenție telefonică în emisiune, că USR a fost cel mai transparent partid politic din România, la alegeri și intenționează să rămână așa.

loading...
Loading...

Citește și

ACUM: ANGAJAT din PRIMĂRIE, MORT LA SERVICIU! Medicii gorjeni l-au resuscitat minute în şir

Două echipaje medicale ale Ambulanței Gorj au fost solicitate la Primăria Mușetești, în urmă cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *