Candidat PLĂTIT de Soroş!

Liderii Uniunii Salvați România (USR), Nicușor Dan și Clotilde Armand, au declarat că formațiunea pe care o conduc nu are nicio legătură cu Fundația Soros finanțată și controlată de controversatul miliardar american de origine maghiară George Soros.

Doar că lucrurile stau un pic altfel în realitate, scrie jurnalistul Dan Tanasă, pe blogul personal.

Acesta susține că liderii USR ascund cu bună știință detalii cu privire la colaborările foarte bine plătite ale unor candidați USR cu Fundația Soros, finanțată de miliardarul George Soros.

Tanasă dă și un exemplu, al candidatului USR Eugen Ioan Cornea, candidat al formațiunii condusă de Nicușor Dan, pentru un post de senator în Alba.

Conform declarației de interese, Cornea este vicepreședintele Fundației Culturale Roșia Montană, finanțată tot de Fundația Soros.

Subiectul a fost dezbătut în ediția de marți a emisiunii Subiectiv, realizată de Oana Stancu Zamfir și Răzvan Dumitrescu.

Nicușor Dan, președinte al USR, a explicat, într-o intervenție telefonică în emisiune, că USR a fost cel mai transparent partid politic din România, la alegeri și intenționează să rămână așa.

loading...
Loading...

Citește și

Luminițele din București nu vor fi aprinse în această seară

În această seară, luminițele festive montate în București nu vor fi aprinse, în semn de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.