CANDIDAT SURPRIZĂ la primăria Târgu-Jiu! Ce nume a fost avansat

adi-campeanu-(1)

Adi Câmpeanu susține că i s-a propus să candideze în alegerile parțiale, dar a refuzat să intre în competiția pentru primăria municipiului.

Primarul comunei Runcu spune că a avut o discuție privind candidatura la Primăria Târgu-Jiu. A decis însă să rămână edil la Runcu. Adi Câmpeanu anunță că nu vrea să-i dezamăgească pe oamenii care l-au votat pe 5 iunie pentru un nou mandat. “Nu este adevărat că mă interesează o candidatură la Primăria Târgu-Jiu. Nu pot să-mi las electoratul din comuna mea după procentul cu care am fost ales. Acești oameni ar fi dezamăgiți și voi rămâne în continuare primar. S-a discutat acum ceva timp despre candidatura la primăria Târgu-Jiu, am spus că nu mă interesează, sunt convins că PSD are destui oameni competenți care să ocupe funcția de primar al municipiului. Cu siguranță, colegul meu Aurel Popescu îți va face temele în continuare în așa fel încât să-și facă treaba în calitate de edil al Municipiului Târgu-Jiu și îi doresc succes. Sperăm că PSD va câștiga alegerile în Târgu-Jiu. Am discutat cu alți colegi din PSD, din organizația municipală și cea județeană. Și la parlamentare le-am spus același lucru, că nu mă interesează o funcție de parlamentar, voi rămâne în continuare primar al comunei Runcu. Sunt convins că într-una din ședințele de birou se va discuta despre candidatura la primăria Municipiului Târgu-Jiu. Mi se pare îndreptățit ca o persoană care a ocupat o funcție în cadrul Primăriei Târgu-Jiu, care consideră că știe cel mai mult problemele municipalității să continue mandatul de primar al Municipiului Târgu-Jiu. Vom discuta în partid și vom vedea ce hotărâre se va lua”, a declarat Adi Câmpeanu.

loading...
Loading...

Citește și

PROBLEME MARI într-o COMUNĂ din Gorj. PRIMAR: Situația e GRAVĂ!

Edilul comunei Bolboși, Gheorghe Bilea, se chinuieşte de doi ani să găsească o firmă care …

2 comentarii

  1. Ce mincinos a furat cu gramada acolo toate lucrarile in comuna au fost facute de varuso gili si de alti apropiati cu care a impartit banii o sa infunzi puscaria.

  2. Un EDIL , om politic si diplomat de elita , corect fata de electoratul sau ceea ce este de apreciat in zilele noastre , iar la urmatoarele alegeri va castiga cu peste 82% primaria Tg-Jiu daca va fi propus de partid si se va decida sa candideze .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *