Candidata PNŢCD la Primăria Motru aduce investitori și nu prea…

Camelia-Stanciu

Camelia Stanciu, candidata PNŢCD la Primăria Motru, şi-a adus un prieten de familie din Germania pentru a o susţine în campania electorală. Aceasta l-a prezentat ca fiind investitor german şi reprezentant al guvernului german pentru a strânge voturile electoratului motrean. Detlev Kiel nu reprezintă nicio instituţie din guvernul german, ci este preşedintele preşedintele sindicatelor metalurgice Landul Saxen-Anhalt din Germania şi ar putea fi intermediar pentru eventualii investitori germani.

conf-PNTCD-001

Camelia Stanciu a organizat o conferinţă de presă pentru a-l prezenta pe Detlev Kiel. În mesajul transmis jurnaliştilor, Camelia Stanciu a spus despre Detlev Kiel că este „reprezentant al guvernului german pentru investițiile străine”. Însă, în conferinţa de presă a declarat că Detlev Kiel este, de fapt, un prieten de familie al candidatei şi nu are nicio legătură cu Guvernul German. „Nu reprezint nicio instituţie în Guvernul german. Sunt preşedintele sindicatelor metalurgice Landul Saxen-Anhalt din Germania. Am foarte multe contacte în China, am adus investiţii chineze în Germania , iar la sfârşitul lunii viitoare voi pleca cu ministrul Economiei din Landul Saxen Anhalt din Germania”, a spus Detlev în conferinţa de presă. Acesta a mai precizat că tot ce poate să facă este să caute investitori pentru a-i convinge să vină la Motru.

L-a dus să discute cu motrenii

Candidata PNŢCD, Camelia Stanciu, şi-a dus prietenul să discute cu oamenii din Motru, pentru a-i convinge că ea este cea care poate să aducă investitori. „Am făcut împreună întâlniri la Motru, cu cetăţenii din oraş şi cu cei din satele aparţinătoare. Ca şi concluzie este faptul că nu este totul pierdut, că suntem ca şi salvaţi dacă avem o asemenea persoană şi cred că putem să găsim un viitor frumos împreună. Ca şi discuţii a fost faptul că, dacă vom câştiga alegerile, va veni la Motru împreună cu echipa sa specializată. Va face împreună cu mine un plan de priorităţi şi un plan pe termen lung pentru Motru, urmând ca ulterior să plecăm în Germania pentru a discuta şi a pune aceste planuri investitorilor de acolo. Cu alte cuvinte, îmi deschide toate uşile în Germania, în funcţie de programul pe care noi vrem să-l facem la Motru, ca să găsim investitori”, a declarat Camelia Stanciu.

Investitori IOC dacă nu câştigă alegerile

Întrebată de jurnalişti dacă Detlev Kiel va aduce investitori în Motru şi în cazul în care nu va ieşi primar, răspunsul acesteia a fost: „Sigur că nu. Este prietenul meu şi a venit să mă susţină în campanie. Ne-am cunoscut acum 10 ani, în Germania. Am fost avocat la nişte firme pe care le-a avut în România. Ne cunoaştem şi suntem prieteni”.

loading...
Loading...

Citește și

DNA, nou DOSAR liderului PNL pentru Transalpina!

Bucuria lui Ludovic Orban după hotărârea de achitare nu ar putea să ţină mult. DNA …

Un comentariu

  1. Camelia , tata , erai mai castigata daca mergeai singura si nu sustinuta de un partid defunct, dar…nu cred ca strangeai semnaturile.Tot nimic nu rezolvi . Catrinoiu nu are nici o o valoare cum deltfel nici la tine nu ma astept la mai mult.Tu si cu alti cativa doar incurcati electoratul din Plostina.Tiganusii care au fost la intalnirea cu MARELE INVESTITOR nici nu au drept de vot.Pacat , ca te faci de ras.Dar ce, ai fost vreodata de fala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *