Candidatul care a adus SURPRIZE la Primăria Târgu-Jiu!

RotaruNu a reușit să-l învingă pe Florin Cârciumaru, dar a scos un scor frumos și a obținut 3 mandate de consilieri municipali pentru PSRO. Rezultatul nu prea îl încântă însă pe Marian Rotaru.

Fostul primar din Lelești anunță că va ceda postul de consilier local de la Târgu-Jiu altui coleg din partid. „Nu m-a interesat locul 2. Eu am vrut să câștig funcția de primar al municipiului Târgu-Jiu pentru a rezolva problemele cetățenilor. Am muncit de unul singur, după care au mai venit alături de mine niște prieteni foarte buni, dar asta au ales târgujienii. Îi doresc domnului primar să aibă numai succese de acum încolo. Nu mă interesează postul de consilier municipal. Nu mă duc să stau cu mâna-n întinsă la nimeni pentru că sunt un om care pot câștiga o pâine pentru mine și familia mea. Îmi văd de treaba mea la firma soției. O să cedez funcția de consilier municipal altui coleg de pe listă. Nu mă duc consilier pentru a sta în poziția ghiocelului ”, a conchis liderul PSRO Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Șefii CEO vor să PLECE! Fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, dezvăluiri EXPLOZIVE! „Am tăcut câteva luni. Rău am făcut!”

După o perioadă de tăcere, fostul manager al CEO, Laurențiu Ciurel, a reînceput să scrie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.