Candidează sau nu Călinoiu și Ponta? Ce spune Cârciumaru

calinoiu-ponta-carciumaru01

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat că în Comitetul Executiv, organizat săptămâna trecută la București, s-a discutat despre organizarea campaniei și nu despre locurile candidaților pe listele alegerilor parlamentare. 
Cârciumaru a ținut să clarifice lucrurile cu privire la candidaturile fostului premier Victor Ponta și a lui Ion Călinoiu. Liderul social – democraților a spus clar că cei doi vor deschide listele la Senat și Camera Deputaților. Săptămâna trecută, liderul ALDE Gorj, Dian Popescu, a declarat că Ion Călinoiu nu va fi pe listele PSD la alegerile parlamentare. „Despre liste n-am discutat, s-a discutat în acest Comitet Executiv despre organizarea campaniei. Trebuie să definitivăm cât se poate de repede, săptămâna viitoare, lista cu candidaturile. Da, am spus-o şi o repet: Victor Ponta va fi pe primul loc la Gorj pentru Camera Deputaţilor, iar domnul Călinoiu va fi pe primul loc pentru Senat”, a declarat Florin Cârciumaru.

Listele nu au fost duse la București

Deși săptămâna trecută, deputatul PSD Mihai Weber a declarat că lista cu candidații pentru alegerile parlamentare a fost dusă la București, Florin Cârciumaru l-a contrazis. “Lista n-a plecat la Bucureşti, sunt informaţii false, nu s-a discutat în Comitetul Executiv absolut nimic despre liste. Nu s-a stabilit nimic, discutăm de locul II la Senat şi de locurile II, III, IV, V, VI, VII la Deputaţi”, a încheiat Cârciumaru.
loading...

Citește și

Gruescu joacă la două capete. Se vrea șef la OFIR, dar și vice la Consiliul Județean!

Fostul primar din Negomir, Ion Gruescu, joacă la mai multe capete și ar putea să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.