Candidează sau nu Călinoiu și Ponta? Ce spune Cârciumaru

calinoiu-ponta-carciumaru01

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat că în Comitetul Executiv, organizat săptămâna trecută la București, s-a discutat despre organizarea campaniei și nu despre locurile candidaților pe listele alegerilor parlamentare. 
Cârciumaru a ținut să clarifice lucrurile cu privire la candidaturile fostului premier Victor Ponta și a lui Ion Călinoiu. Liderul social – democraților a spus clar că cei doi vor deschide listele la Senat și Camera Deputaților. Săptămâna trecută, liderul ALDE Gorj, Dian Popescu, a declarat că Ion Călinoiu nu va fi pe listele PSD la alegerile parlamentare. „Despre liste n-am discutat, s-a discutat în acest Comitet Executiv despre organizarea campaniei. Trebuie să definitivăm cât se poate de repede, săptămâna viitoare, lista cu candidaturile. Da, am spus-o şi o repet: Victor Ponta va fi pe primul loc la Gorj pentru Camera Deputaţilor, iar domnul Călinoiu va fi pe primul loc pentru Senat”, a declarat Florin Cârciumaru.

Listele nu au fost duse la București

Deși săptămâna trecută, deputatul PSD Mihai Weber a declarat că lista cu candidații pentru alegerile parlamentare a fost dusă la București, Florin Cârciumaru l-a contrazis. “Lista n-a plecat la Bucureşti, sunt informaţii false, nu s-a discutat în Comitetul Executiv absolut nimic despre liste. Nu s-a stabilit nimic, discutăm de locul II la Senat şi de locurile II, III, IV, V, VI, VII la Deputaţi”, a încheiat Cârciumaru.
loading...
Loading...

Citește și

Planuri MARI în Energie!

Hidroelectrica analizează posibilitatea de a achiziţiona parcuri eoliene şi fotovoltaice în ţară, precum şi alte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *