Capitolul la care Android bate dispozitivele iOS! Este o grea lovitură pentru Apple

avs1

Apple mai pierde o runda in competitia cu dispozitivele Android.

Potrivit unui raport realizat de Blanco Technology Group despre performanta dispozitivelor mobile, Apple sta mai prost decat gadgeturile cu Android in privinta ratei de defectare.

Astfel, produsele iPad si iPhone au o rata a defectarii de 62% la nivel global, in timp ce gadgeturile Android inregistreaza doar 47%, scrie publicatia Android Authority.

Dintre toate produsele care ruleaza cu iOS, modelul iPhone 6 are cea mai mare rata de defectare: 13%. Este urmat de iPhone 6s si iPhone 5s, fiecare cu 9 procente.

De asemenea, raportul sustine ca aplicatiile de pe iPhone si iPad se blocheaza in procent de 65%, in timp ce pe dispozitivele cu Android aceasta probleme apare in doar 25% din cazuri.

In privinda gadgeturilor cu Android, cea mai mare rata a defectarii o are LeEco Le 2, cu 13%, urmat de Xiaomi Redmi 3S si de Redmi Note 3, cu 9% rata de defectare.

Aplicatiile care dau cele mai multe erori pe iOS sunt Instagram, Snapchat si Facebook, iar in cazul Android cel mai prost merg IMS Service, Address Book si Google Play Services.

Studiul a fost realizat cu ajutorul datelor adunate in ultimele trei luni.

sursa: yoda.ro

Citește și

Folosești WhatsApp sau Facebook Messenger? Iată cât de simplu pot fi interceptate conversațiile tale

Doar 14% dintre cei care folosesc aplicatiile de mesagerie stiu sa se protejeze corect de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.