Caravana „Fii pregătit!”, la Târgu Jiu

caravana

Caravana “Fii pregătit!” este un proiect al Fundației pentru SMURD, derulat cu susţinerea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi finanțat cu sprijinul Fundației Vodafone România. Caravana “Fii pregătit!” a ajuns la Târgu Jiu în zilele de 12 și 13 noiembrie și a fost amplasată în faţa centrului comercial Shopping City Târgu-Jiu. În cele două zile, personalul ISU Târgu-Jiu a organizat cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Cursurile oferite au inclus prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România — cutremure, inundații, incendii, precum și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

În perioada următoare traseul centrului mobil de instruire va trece prin Craiova (19–20 noiembrie), Râmnicu-Vâlcea  (26–27 noiembrie), București  (29 nov-1 decembrie), Pitești (3–4 decembrie), Ploiești (10–11 decembrie), Giurgiu (17 decembrie) și Alexandria (18 decembrie).

loading...
Loading...

Citește și

Atenție gorjeni: NU se mai dau TICHETE de masă! Vezi de când!

Angajații de la stat nu vor mai primi tichete de masă, deoarece acordarea acestora a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.