Cârciumaru: Cineva mă urmărește de când plec de acasă până ajung la serviciu!


Senatorul Florin Cârciumaru a declarat că este urmărit din momentul în care pășește afară din casă și până ajunge la serviciu. Acest lucru însă nu-l deranjează pe șeful social – democraților gorjeni, din contră, îl face să se simtă protejat, după cum a declarat chiar el.

Declarațiile parlamentarului vin după ce pe un site de socializare și în presă au apărut filmulețe cu mașina sa în trafic, depășind pe linie continuă, circulând cu 115 km/h și intrând pe interzis. De asemenea, Cârciumaru a fost filmat în timp ce lua prânzul cu un angajat al Primăriei Târgu Jiu, în timpul programului de muncă. “După ce s-a întâmplat în ultimul timp, pot să spun că cineva mă urmărește de când plec de acasă până când ajung la serviciu. Mă urmăresc că mă duc la masă, că mă duc la diferite instituții din Târgu Jiu. Mă bucură aceste lucruri. Înseamnă că sunt un om important. Mă simt în siguranță. Atâta timp cât sunt urmărit înseamnă că sunt și protejat. Nu mă simt hărțuit”.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: PRĂPĂD la Licurici! FOTO: ŞOFERIŢĂ luată de ape cu tot cu MAŞINĂ. „Rar mai vezi așa ceva”.

O puternică viitură a făcut prăpăd luni seara, în comuna Licurici. O mașină condusă de …

2 comentarii

  1. Ba,esti nebun,ca daca te urmarea cineva,de multi ani erai la Jilava,de exemplu,(minor) doar pentru Meteor sau Pandurii,etc.

  2. pulea spataru

    Sa nu fie moartea Carciumare ca aia te ia nu rateaza ocazia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.