Cârciumaru, despre ATACURILE la adresa lui: „Mă bucur că sunt vizat… Înseamnă că am VALOARE!”


Fostul primar al municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, nu este deranjat de atacurile venite din partea celor care vor să câștige Primăria Târgu Jiu la alegerile din 11 iunie. Lui Cârciumaru i se pare normal ca un om valoros, așa cum este el, să fie ținta atacurilor adversarilor politici. Deși nu va mai candida pentru postul de primar, Cârciumaru consideră că este normal să fie în vizorul celor care vor să câștige primăria pe care el a condus-o atâția ani.

Fostul edil a precizat că este obișnuit cu denigrările din campaniile electorale și nu-l mai surprinde nimic. “Mă bucur că sunt vizat de contracandidați. Înseamnă că am valoare. Înseamnă că sunt un om apreciat în județul Gorj, lucru care îi determină pe contracandidați să mă denigreze în campanie. Eu am trecut prin atâtea campanii electorale. Am fost vioara întâi în ceea ce privește denigrarea și atacurile. Văd că acest obicei se menține, ceea ce înseamnă că Florin Cârciumaru are valoare și o să demonstrăm că noi vom câștiga alegerile. Este normal să ataci un om care din 2004 este în fruntea PSD Gorj și că am câștigat atâtea campanii”, a declarat Florin Cârciumaru.

„Niciun contracandidat nu poate să-i pună probleme lui Aurel Popescu”

Senatorul este convins că Partidul Social Democrat va câștiga și de această data Primăria Târgu Jiu. De asemenea, acesta îl sfătuiește pe Aurel Popescu, candidatul PSD, să nu răspundă denigrărilor venite din partea adversarilor politici, ci să vină în fața târgujienilor cu proiectele pe care le are pentru municipiu în perioada următoare. “Domnul Popescu Aurel nu trebuie să răspundă la atacurile care vin din partea contracandidaților. Aceste atacuri sunt firești într-o campanie electorală. Dânsul trebuie să vină în fața târgujienilor si să spună ce proiect are pentru următoarea perioadă, să spună de investiții. Niciun contracandidat nu poate să-i pună probleme domnului Popescu Aurel, ținând cont de experiența dânsului în administrație, de activitatea dânsului în mediul de afaceri, dar și de puterea organizației care îl susține”, a spus președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

loading...
Loading...

Citește și

VIDEO: Zilele oraşului Târgu Jiu, întrerupte de ambulanță! De ce a trecut autospeciala prin mijlocul dansatorilor

Aproximativ 500 de elevi din Târgu-Jiu au participat, joi seara, la un flashmob organizat de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *