Cârciumaru exclude o candidatură a lui Iordache

florin-carciumaru04

Președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat nu se poate discuta de o candidatură a lui Ion Iordache, fostul primar liberal de la Turceni, în condițiile în care acesta nu este membru al social democraților.
”Nu putem vorbi de o asemenea candidatură. Eu vreau să le fac cunoscut tuturor celor care încearcă să producă un dezechilibru în organizația PSD Gorj că în Comitetul Executiv am stabilit o dată de înscrieri termen limită și nu mai primim nici o înscriere, fie că vine ea și din partea unor primari. Nici nu se poate discuta a susține o candidatură a unui om care niciodată nu a fost membru PSD și vreau să-i întreb pe cei care înscenează aceste lucruri cu ce este mai valoros domnul Iordache decât domnul Ponta, domnul Ciurel, domnul Weber și mulți alții până la numărul de zece? Am toată stima pentru domnul Iordache, dar dacă avea de gând să participe, să intre într-o asemenea competiție, trebuia să devină membru PSD cu mulți ani în urmă”, a precizat Cârciumaru.

A.G.

loading...
Loading...

Citește și

RCA mai IEFTIN Cu 40%! Ce trebuie să facă ȘOFERII!

Vestea bună pentru șoferii care vor să plătească cu 40% mai puțin pentru o poliță …

2 comentarii

  1. La PRU , este solutia idela ! Cateva mii (3-4) in campanie, si ….preluarea partidului…..de la Cl. ! In campanie , bla, bla, bla….5-6 mii de voturi si….esti deputat ! La psd- isti nu te poti astepta la ….elogii ei te arunca ca o masea cariata cand nu mai au nevoie de tine ! Ionica fara frica , un sfat ..! De azi sa te astepti la tot cei mai rau ! Nu faci parte din ” structuri ” !? Asa ca ……! La buna vedere ! Iar PSD gj. va avea o problema !

  2. Florine , Ponta are valoarea lui , dar Webar , Ciurel , Maioreanu !? Laso moarta cu calicaturile tale ! O face ei parte din ” structuri „, dar…a venit timpul sa se dea la ” fund” , ca vine ” tafalugul ” si peste ei ,….si peste tine ! Nu mai poza in Fecioara Maria ca….ai destule bube . Curand vine scadenta si….nu te vad bine . „Daca un primar , dupa doua mandate nu are bani de campanie a
    fost un primar ‘ degeaba’ ” !? Ce insemna asta !? Tu sa raspunzi , ca tu te- ai exprimat !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *