Cârciumaru în locul lui Călinoiu, primul la Senat. Weber, loc eligibil în detrimentul lui Ciocea

florin-carciumaru04

Surprize de proporții, ieri, în ședința Comitetul Executiv Național al PSD. Dacă la listele pentru Camera Deputaților se așteptau a fi făcute unele modificări, excluderea președintelui executiv Ion Călinoiu de pe cea cu candidații pentru Senat nu a fost preconizată de nimeni, mai ales că acesta a dat asigurări că este susținut de Liviu Dragnea.
Lista la Senat va fi deschisă de Florin Cârciumaru, președintele organizației Gorj a social-democraților, așa a decis conducerea centrală a PSD, iar pe locul 2 a rămas Claudiu Manta, după cum stabilise forul de conducere al filialei județene, în urmă cu trei săptămâni.

Weber
Tot ieri s-a hotărât scoaterea de pe listele pentru Camera Deputaților a lui Ion Ciocea, primarul de la Bustuchin, situat pe poziția a doua, după votul social democraților gorjeni, acesta fiind înlocuit cu actualul deputat Mihai Weber. Fostului prefect Alin Văcaru a rămas pe locul 3, iar Laurențiu Ciurel, exclus și el de pe listă, a fost înlocuit cu Elvira Șarapatin, președinta organizației de femei a PSD Gorj.
La ședință a participat liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru și deputatul Victor Ponta.

loading...
Loading...

Citește și

Încă un parbriz spart la Scoarța! REACȚIA ȘOFERULUI

Un șofer și-a exprimat nemulțumirea pe Facebook, după ce parbrizul mașinii sale a fost spart …

6 comentarii

  1. pentru BUSTUCHIN e un castig ca CIOCEA va ramane primar …el este aproape singurul primar din GORJ care a facut extraordinar de mult pentru aceasta comuna…(este opusul lui carciumaru care a facut din TG JIU un maidan.. ) faptul ca a fost inlocuit de WEBER e o manarie facuta de psd-isti…il pui pe weber iar sa fie parlamentar cand el (ca si ponta ) nu a facut absolut nimic pentru acest judet…o mizerie ….

  2. carciumaru parlamentar ???? daca acest individ va fi votat inseamna ca gorjenii nu mai judeca…sper ca DNA sa-l stopeze din avantul asta de nesimtire.chiar daca Lungu a murit vila de la Ranca ramane..si nunumai…

    • George, eu unul chiar nu pot intelege de ce spui ca daca-l voteaza pt parlament gorjenii nu judeca!Dar cand au votat timp de 16 ani acest mafiot,atunci nu te-au dezamagit?Daca vrei iti dau scris de pe acum ca-l voteaza pe plagiatorul,infractor si distrugator de pana acum al orasului nostru, Carciumaru! Cand a venit la putere ca primar toate fabricile din tg jiu erau in picioare,le-a ras una cate una , bunii si inteligentii tg -jieni tot Carciumaru au votat.Gesesc cumva?

  3. sa ne reprezinte cu stima

  4. Dr ing jurist Carciumaru trenuia sa stea la bulau atunci cand a jignit un judecator. Agramatu se vede parlamentar esista multe esplicatii poate le stie Ciocea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *