Cârciumaru, Pilat din Pont

Artizanul scandalului din PSD, Florin Cârciumaru, continuă jocurile de culise. Deși știe foarte bine care este adevărul, s-a gândit să manipuleze membri de partid și opinia publică pentru că, indiferent de ce se va întâmpla, el să iasă câștigător. Astfel, s-a spălat pe mâini, ca Pilat din Pont, spunând că el nu are niciun amestec în ce se întâmplă acum în partid, arătându-l cu degetul pe Victor Ponta. Astfel, în cazul în care primarii reușesc să întoarcă lista, el va spune că nu a avut nicio vină și va scăpa basma curată. Dacă primarii nu vor reuși să schimbe lista, tot Cârciumaru va avea de câștigat și va reuși să-și ducă planul diabolic la îndeplinire.

loading...
Loading...

Citește și

Incendiu violent într-o pădure! 175 de oameni intervin – pericol de EXPLOZIE!

Peste 175 de pompieri, padurari si voluntari intervin, duminica, in localitatea Asau, judetul Bacau, pentru …

3 comentarii

  1. Situatie similara ca acum 125 ani in PSD -ul rus .In prima faza au castiga mensevicii ,dupa aia victoriosi au fost pt. vreo 70 de ani bolsevicii ,victorie obtinuta prin tradarea lui Trotki,care a aderat la platforma politica leninista.

  2. Domnule Florin Carciumaru cum v-ati angajat fratii ginerelui si pe una dintre sotii in Primaria Targu-jiu dupa ce in prealabil v-ati angajat nepotul,pe sotia lui si sora ei!!!!Poate se autosesizeaza cineva dintre autoritati si va face verificarile legale si sa raspundeti atunci!!

  3. unul din popor

    Ce bine ati face psd, sa nu mai candidati NICIUNUL, ati face sa respire judetul Gorj dupa 27 de ani, in care ati condus permanent si ati pus praful pe judetul Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *