Cârciumaru, PRIMUL interviu pe 2017. Cine va fi noul PREFECT

carciumaru

Președintele PSD Gorj vorbește, la început de an, despre posibilitatea revenirii lui Ion Călinoiu în partid, dar și despre funcțiile pe care urmează să le mai primească social-democrații gorjeni.

Florin Cârciumaru susține că Liviu Dragnea este singurul care poate decide dacă Ion Călinoiu va fi reprimit în organizația PSD Gorj. O hotărâre poate fi luată numai în urma unor discuții serioase cu liderul social-democraților de la Bucureși.“Am aceeași stimă și respect pentru Ion Călinoiu. Îl consider în continuare un prieten al meu și al tuturor membrilor PSD . În ceea ce privește viitorul, nu vreau să comentez mai multe până nu purtăm o discuție foarte serioasă cu dânsul și cu președintele partidului la nivel național, Liviu Dragnea. Nu știu dacă există sau nu șanse să revină în PSD. Asta nu depinde de Cârciumaru sau de organizația PSD Gorj ”, a declarat liderul PSD Gorj.

ALDE pune PREFECTUL?

Florin Cârciumaru spune că, deocamdată, nu se știe dacă PSD va pune sau nu prefectul. Postul de prefect de Gorj i-ar putea reveni, conform protocolului de la nivel național, oamenilor lui Tăriceanu de la Gorj. “Organizația PSD Gorj nu-l va susține numai pe Andrei Maioreanu pentru ocuparea unor funcții. Avem mai multe propuneri, mai mule orientări. Totul se va discuta la partid, la București, cu conducerea centrală a partidului. În această perioadă scurtă de vacanță parlamentară o să discut cu colegii din conducerea PSD Gorj să vedem ce alte orientări vor mai fi și cu ce propuneri vom merge la București. Nu am declanșat discuții pe tema postului de prefect, pentru că încă nu știm cui îi va aparține Prefectura. Suntem în alianță cu ALDE și s-ar putea ca, de la centru, Prefectura să fie repartizată acestei formațiuni politice ”, a conchis senatorul PSD.

loading...
Loading...

Citește și

Numărul INSOLVENȚELOR și DIZOLVĂRILOR de firme a CRESCUT!

Numărul societăţilor comerciale şi persoanelor fizice autorizate intrate în insolvenţă a crescut în primul trimestru …

5 comentarii

  1. Marius urmeaza sa-si impuna prefect pe Labaru sau pe fostul lui consilier parlamentar Stoian,la mediu sef v-a fi omul lui Borcan,Mocioi viceprimar,Nadrag in locul lui Giorgi la Minprest la Hidroelectrica o sa fie numit Pungan,Ciolocoi adjunct la inspectorat,etc..

  2. corect ar fi sa vina director la Dgaspc dl Calinoiu unde e dorit si recomandat ,sa plece jigodia ordinara de Cotruna iar la centre sa fie pusi tineri pregatiti, dornici de schimbare nu pensionari imbicsiti si incapabili

    • ce sa caute ba pupincuristule costreie la dgaspc?!alt agramat dupa ce ca el l-a pus pe magraonul de cotruna acolo,vrei sa vina el fosila comunista,anaerobul,sa fie director?se vede ca esti un sclav si nu te duce bibilica deloc!

  3. nu il primeste dragnea inapoi pe gipnastul anaerob,daca prefect pun cei de la Alde,e foarte bine,o sa fie cu siguranta un om competent si nu o marioneta sclavista gen Tuicariu! Ladaru merita din plin functia si cu siguranta o sa faca treaba.

  4. ce sa mai caute calinoiu la psd???carciumaru si dragnea ar da dovada de slabiciune daca l-ar primi inapoi in partid si totodata ar starni nemultumirea multora care au muncit in campanie.ar fi bine sa fie prefect de la alde,decat sa vedem o marioneta a lui glicemie instalata acolo,cum a fost crupierul care acum e deputat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *