luni , 20 noiembrie 2017 - 3:53

Cârciumaru şi Călinoiu au demisionat

Calinoiu---Carciumaru-(15)

Copreşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a criticat social-democraţii care s-au precipitat să declare câte posturi de viceprimar au câştiga. Liderul liberalilor gorjeni a precizat că pesediştii nu ştiu ce se întâmplă în judeţ.

Edilul Florin Cârciumaru şi fostul şef al judeţului, Ion Călinoiu, au renunţat la mandatele de consilieri judeţeni. Consilierii judeţeni au aprobat ieri hotărârea privind constatarea încetării de drept a unor mandate de consilieri județeni și validarea mandatelor membrilor supleanți din lista partidelor politice respective. Pe lângă Florin Cârciumaru şi Ion Călinoiu au mai renunţat la mandate şi: Ion Ciocea, primarul din Bustuchin, Emil Cătănoiu – primarul din Căpreni şi Ion Guşiţă – primarul din Jupâneşti. În locul acestora au intrat alţi cinci pesedişti: Andrei Maioreanu, Cilibiu Nicolae, Hortopan Ramona şi Ion Gruescu.

loading...
Loading...

Citește și

Deputatul Vîlceanu: Măsurile economice luate de Guvernul PSD-ALDE au dus România cu un picior în groapă

Președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, a prezentat, la finele săptămânii trecute, concluziile unui raport al …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.