miercuri , 13 decembrie 2017 - 3:34

Cârciumaru: Sunt sigur că Vlaicu va veni şi mai hotărât să facă treabă alături de pesedişti

florin-carciumaru04

Progresistul Marius Vlaicu  vrea să se reîntoarcă în PSD. Acesta a declarat public că plecarea din barca social – democraţilor a fost o greşeală. Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat că va discuta în Biroul Permanent al partidului revenirea lui Marius Vlaicu.

Marius Vlaicu a plecat din PSD pentru a se înscrie în UNPR, însă rezultatele alegerilor locale din această vară l-au nemulţumit pe acesta şi l-au făcut să se răzgândească în privinţa apartenenţei sale politice. Liderul social – democraţilor gorjeni a declarat că va discuta cu colegii săi de partid revenirea lui Vlaicu în PSD. „Este normal că vom discuta în cadrul Biroului Permanent solicitarea domnului Marius Vlaicu. Dumnealui a fost colegul nostru. Sunt sigur că după experienţa pe care a avut-o privind plecarea de la PSD către alt partid va veni mai hotărât ca niciodată să rămână în PSD şi să facă treabă alături de pesediştii care fac parte din PSD Gorj”, a declarat Florin Cârciumaru.

loading...
Loading...

Citește și

Cârciumaru, despre SCHIMBAREA lui Boza de la CEO!

Președintele Partidului Social Democrat Gorj susține că ministrul Energiei și secretarii de stat din minister …

Un comentariu

  1. MPrezicmafiaatorul

    Să se ducă dracului,invirtinduSe, din UN,PR ,acest milog ,să făcut cit un porc de crăciun ,în nesimțirea lui !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza.